SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P9/Kungsbacka (pojkar födda 2014)

Välkommen till HK Aranäs P9/K (pojkar födda 2014)

Vi är ett härligt gäng killar födda 2014 som tillsammans tränar handboll två gånger i veckan samt spelar handbollsmatcher i minihandbollssamandrag.

 

Alla är välkomna att prova på handboll och vara med i laget - vi välkomnar nya spelare under hela året. Kontakta någon av oss tränare så skall vi lotsa er rätt alternativt kom ombytt till någon av våra träningar.

 

Träningstider under våren:

Tisdagar: 19:00 - 20:00 i Älvsåkershallen

Torsdagar: 17:00 - 18:30 i Forsgläntan

 

P9 kommer under våren 2023 att spela med 2 lag i Handbollsförbundets serie med 2 lag som vardera kommer spela 6 matcher. 

 

Se kalendern för matchdatum, motståndare och platser.

 

Bli medlem

För att vara med och testa vill vi att ni anmäler barnet som medlem här. Då är spelaren automatiskt försäkrad och vi har kontaktuppgifter till er. Man får testa kostnadsfritt tre gånger innan man bestämmer sig för att fortsätta och behöver betala medlemskapet.

 

Läs mer om medlemskap i HK Aranäs här.

 

Lite mer praktisk information hittar du under fliken praktiskt.

 

Varmt välkommen önskar alla killarna i laget och vi tränare!

Uppdatering och allmän info
2024-03-16 13:45

Hej
Här kommer lite information från oss tränare. 


Träningar- Vi kommer träna april ut enligt våra ordinarie träningstider tisdag och torsdag. Vi har full förståelse för att eventuellt andra idrotter kan öka i intensitet under april och att en del barn kommer behöva välja andra idrotter men vi känner ändå att vi vill erbjuda träning för de barn som vill och kan.

 

Vi vet idagsläget inget om träningstider för nästa termin men kommer ansöka om liknande det vi har idag. Vi återkommer när vi fått återkoppling. 

 

Påsklovet- Vi tränar som vanligt tisdag och torsdag på påsklovet. 

 

Seriespel- Nästa helg spelar vi vårt sista seriespel för denna terminen. Det har varit så kul! Seriespelet drar igång i gen i september. 

 

Cuper- denna termin är vi anmälda till Aranäs Open. 25-26/5. Vi kommer kalla till två träningar veckan innan aranäs open för att testa på hur det är att spela utomhus på gräs. 

Under Aranäs open kommer ni föräldrar få arbetspass.
Mer info om det får ni av våra föräldrarepresentanter lite längre fram. 


Nästa termin räknar vi med några fler cuper men vi har tagit beslutet att vänta minst ett år till innan vi börjar med övernattningscuper. 

 

Bästa hälsningar 
Tränarna

Säsongsstart 9/1
2024-01-05 17:49

På tisdag 9/1 drar vi igång med handbollen igen.

 

Vi kommer träna samma tider och plats som förra terminen; 
Tisdag 18.45-20.15 Älvsåker 
Torsdag 17.00-18.30 Forsgläntan.

Under vår träningstid när en ledare låst upp fungerar den tillfälliga koden *1314*

Kallelser kommer som vanligt i SportAdmin, vänligen svara på dessa för vår planering skull 🙏

 

Matchserien kommer dra igång 20-21/1 och vi kommer spela 6 st. matcher med två lag. Matcherna ligger inne i SportAdmin om ni kikar i kalendern.

 

 Det blir betydligt fler matcher denna termin eftersom vi spelar på storplan. Det innebär även förändringen ”en match/tillfälle” istället för sammandrag med ”minimatcher” som det var i höstas.

 

Kallelse kommer komma även till matcherna. Alla barn kommer så klart att kallas till lika många matcher, fast på olika tider och platser.

 

Kallelse kommer lite längre fram. 

Ett tips till alla killarna är att kika igenom Regler, positioner och dommartecken

 

//Ledarna

 

 

 
Huvudpartners
Partners