Huvudsponsorer
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Pojkar 10 Kungsbacka (P10/K)

Träningstider våren 2023

Älvsåkerhallen (Anneberg)    Tisdagar 19:00-20:15
Kungsbacka Sporthall A        Lördagar 08:00-09:00

 

Schemalagda träningar fram till och med April, men vi kommer att försöka träna fram till Aranäs Open i slutet av Maj.

Seriespel 22/23

Vi har två anmälda lag till seriespel
- HK Aranäs gul P10
- HK Aranäs vit P10


Alla som vill prova på handboll är alltid välkomna till något av träningstillfällena, kontakta ledarna för mer information. ”Vi passar alla”

Kontaktperson ledarna: Jonas Bruhn (0703–746394)

 
---
WhatsApp chatt-grupp för föräldrar
Pga av risk för spam och oönskad reklam, kontakta Jonas Bruhn för att bli inbjuden

Vår egna Spotify-playlist
Spotify P2012KBA Playlist

Profilkläder HK Aranäs:  klubbportalen.se  eller besök Team Sportia Kungsbacka
Butikskod: 31HKSGSZ
Föreningskod: FDWPG
---
Besök på träningen den 7 februari
2023-01-26 18:43

Hej!


Tisdagsträningen den 7 februari gästas vi av Edvin och Joel som är målvakter i Aranäs Ungdoms-trupp. Dom kommer att prata om målvaktsspel med alla i laget men framför allt kommer dom ta hand om de i vårt lag som är intresserade av målvaktsspel och som ofta står i mål på våra matcher. Vi tränare tar hand om de övriga spelarna och tränar på som vanligt under kvällen.

Vi hälsar Edvin och Joel varmt välkomna!

Våren 2023
2022-12-30 10:14

Efter en välbehövd julledighet har vi dragit igång vårsäsongen.
(7 januari 2023)

 

Våren bjuder bland annat på:

  • 15 seriematcher
  • Aranäs Open (två lag)
  • ...och inte minst, cirka 30 träningar

 

Schemalagda träningar fram till och med April, men vi kommer att försöka träna fram till Aranäs Open i slutet av Maj.

Julhälsningar från tränarna P10
2022-12-19 16:02

Sammanfattning av hösten 2022

Vi startade upp säsongen med träningsläget i Aranäsgymnasiet, fantastiskt kul tyckte nog alla som var där. Vi tränare var dock ganska trötta efteråt, men det var det värt, lägret gav massa inspiration och glädje att gå in i hösten med. Barnen berättade på lägret att de ville öva på att spela mer passningsspel (också kallat ”rullespel” om ni hört det hemma när ni frågat vad vi övat på).

Rullespelet har varit ett återkommande fokus på nästan alla träningar under hösten och det är först nu under december när vi kunnat se att det blivit bättre och även fungerar lite då och då på match. Vi tränare försöker heja extra mycket på bra passningar som leder till bra lägen och mål och hoppas ni föräldrar, när ni är på plats på matcher, hjälper till lite extra och berömmer de som passat fram, gärna högljutt! Det är ju ofta killar som verkligen vill göra mål som sätter sin kompis i läge i stället för att ta eget avslut, det måste vi uppmuntra tillsammans!


På tal om matcher och mål så har laget skapat 255 mål tillsammans den här hösten och det är många fina passningar som lett fram till de resultatet. Vi har nu också fått börjat känna på tuffare motstånd när lagen vi möter också utvecklas. Vi har förlorat flera gånger mot bra lag och det kanske är dom matcherna som utvecklat oss mest, även om killarna nog inte håller med om ni frågar dem.

Matchvärdskapet vi hade i Forsgläntan med er föräldrars fantastiska support gav fint klirr i kassan som vi kommer att ha nytta av när vi drar på cuper senare. Vi tror dessutom att många tyckte att det var väldigt roligt. Försäljningsaktiviteterna har också flutit på fint och vi får passa på att tacka Maria för en fin insats när hon nu lämnar över stafettpinnen till Katrin som tar över som försäljningsansvarig.

 

Till sist

Vi antar att många av er sitter precis som vi med en av våra bingo-lotter i högsta hugg på uppesittarkvällen den 23 december. Vi håller tummarna för storvinst för er allihop och passar på att önska en riktigt God Jul! Vi ses den 7 januari när vi startar upp igen. Undrar killarna när vi ska spela matcher igen har vi de första den 14:e och 15 januari


God jul och Gott Nytt år!
//Tränarna

Aranäs Open 2023
2022-11-18 13:44

Vi har två lag anmälda


Helgen 20 och 21 maj är det dags igen för Aranäs Open. Reservera helgen för att kunna hjälpa laget med de arbetsupgifter som vi får tilldelat oss. Det blir många matcher och säkert jätte-skoj igen! 

//Ledarna

Ny rutin för anmälan till matchspel säsong 22/23
2022-10-03 11:30

Inför denna säsongen har vi försökt förbättra våra kallelser till matcher, vi har sneglat på hur de äldre lagen gjort.

På denna länk finns en instruktion för hur man gör i SportAdmin appen

Kort sammanfattning:

  • Redan nu finns alla matcher inlagda i SportAdmin, 30 stycken fram till och med mars 2023
  • Man kan göra sin spelare "tillgänglig" för spel eller "ej tillgänglig" (redan nu om man vill)
  • Fram till sju dagar före match kan man ändra sitt val
  • Kallelserna kommer sedan bara att skickas ut till de som är uttagna för spel (obs: ibland är det två matcher samtidigt och man kan då göra sig tillgänglig till båda matcherna för att öka chanserna att bli uttagen till någon av dem

Uttagning
Vi kommer att ha färre avbytare än förra året med till match, detta för att alla ska få mer speltid när man väl åkt till match. Antal matcher kommer vi att försöka fördela så jämt det går.

Hälsningar
//Ledarna

 
Huvudpartners
Partners