SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till HK Aranäs F11 Onsala!

Välkommen att vara med och spela handboll med oss!

Har du spelat tidigare? Har du aldrig provat? Det spelar ingen roll, du är välkommen att vara med på några träningar och prova på. Förhoppningsvis kommer du att tycka det är lika roligt med handboll som vi gör!!
 
Under "truppen" hittar du kontaktuppgifter till oss som är ledare för F10 i Onsala och under "kontakt" hittar du information om när och var vi tränar.  
 
Hoppas vi ses!!
Träningarna börjar den 16 augusti
2021-08-11 10:46

Måndag den 16 august startar handbollsträningarna igen!
Under augusti har vi temporära tider och då är det följande som gäller:
Måndagar kl 18.30-20.00 i kaparehallen
Onsdagar kl 17-18.30 i kaparehallen

De permanenta tiderna, som gäller från och med 1 september och för resten av säsongen, är följande:
Tisdagar kl 19.15-21.00 Kaparehallen
Fredagar kl 18.30-20.00 Kaparehallen

Vi värmer upp utomhus så länge vägarna är isfria, medtag utomhusskor för detta. Ombyte sker hemma tills vi fått andra förhållningsregler.

Väl mött,

Ledarna

Träningarna börjar 25 januari
2021-01-22 15:54
Hej,

Vi har precis fått besked från kommunen att vi får börja träna igen
http://sportadmin.hkaranas.se/nyheter/?ID=271875&NID=763701

Vi startar därför igång träningarna igen från nu på måndag 25 jan. Känner man minsta symtom så behöver man stanna hemma och vi kommer att försöka styra träningen på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Känner man sig inte bekväm att delta så är det såklart okej och upp till var och en. Vi ber er byta om hemma som vanligt. 

Pga vädret/vägunderlaget så avvaktar vi med löpningen tillsvidare, vi återkommer när vi upptar det. Träningarna börjar därför 15 minuter tidigare än i höstas när vi får tillgång till hallen, men slutar samma tid. Kalendern i Sportadmin är uppdaterad. 
Vi önskar er en skön helg så ses vi på måndag! 
Med vänlig hälsning, // Ledarna

Ps. Missa inte matchen ikväll :)

Träningar inställda till 7 januari
2020-11-30 17:43
Hej,
Efter lite diskussioner har vi beslutat att ställa in alla träningar fram till efter juluppehållet. Det går Covid på många av skolorna och även i några av tjejernas klasser. Vi har över 30 tjejer från 8 skolor i Onsala, Vallda, Åsa, Kungsbacka och Billdal, och kan vi hjälpa till med att minska smittspridningen nu så borde vi göra det. Vi hoppas få till någon träning utomhus dagtid på en helg istället, vi återkommer med tid för det längre fram. 

Vi har många nya tjejer som inte är tillagda i Sportadmin, de flesta ska vara med i WhatsApp-gruppen, men känner ni någon av de nya får ni gärna skicka vidare detta mailet till dem. 

Mvh Ledarna
Matcher i helgen
2020-10-08 21:59
Hej!

Äntligen är det dags för matcher. Imorgon fredag kör första gänget en match i Hallandsserien där halva laget är tjejer från F10 Onsala och halva laget är från F10 Kungsbacka. Vi har anmält ett gemensamt lag till Hallandsserien som vi kör tillammans med Kungsbackalaget, det kommer vara olika tjejer och ledare som är med i detta lag varje gång.
På söndag är det sedan två matcher i göteborgsserien med bara F10 Onsala. Det ska bli så kul att köra igång igen. Vi vill påminna om Aranäs regler och riktlinjer för matcher pga Covid.
TRÄNING / MATCH:
• Föräldrar lämnar och hämtar sina barn utanför hallen.
• Kom omklädda till match, spelarna ansvarar för sitt matchställ hela säsongen. 
• Duscha och byt kläder hemma efter match!
• Uppvärmning kommer ske utomhus, överdragskläder och uteskor behöver tas med. 
• Spelare får inte gå in i hallen förrän föregående lag lämnat hallen
• Varje spelare har sin egen vattenflaska och ansvarar för den – dela aldrig vattenflaska!
• Inga handskakningar eller ”highfive” med spelare, ledare, domare före, under eller efter match.
• Vid match får endast ledare, spelare, funktionärer och där utöver 5 av lagledare designerade personer/lag och match (chaufförer/filmare) befinna sig i hallen – ingen publik!

Dvs, 5 föräldrar utöver ledare får vara med på matcherna. När vi spelar borta kan andra regler tillkomma från dessa föreningar också. Försök att samköra och inga övriga familjemedlemmar eller vänner förutom den som kör kan följa med och vara publik. 

Imorgon fredag 9 oktober kommer leveransen från Newbody. Efter kl 15:00 kan ni hämta era varor hos Andrea Kjellerup, Aspliden 15 i Vallda. Vi skriver i WhatsApp när varorna har kommit. 

mvh // LedarnaTräningsstart 7 september
2020-08-31 12:09
Hej,

Vi har flyttat fram träningsstarten till nästa måndag 7 september, kalendern i Sportadmin är uppdaterad.
Istället för att skriva i WhatsApp vid frånvaro kan ni istället "förhandsrapportera" i Sportadmin-appen. Detta är bara om ni inte kommer till träningen, om ni kommer behöver ni inte förhandsrapportera. 

Vi ser fram emot att träffa tjejerna på kick-offen nu på lördag. Informationen som gick ut i kallelsen är: 
Vi välkomnar alla tjejerna till en heldag för att sparka igång säsongen. Vi träffas kl 10 vid Iseråsskolans gymnastiksal och kommer vara klara kl 15. Ta med kläder och skor för både inomhus- och utomhusaktiviter. Vi kommer köra träning, lunch och lekar under dagen. Ledarna kommer fixa lunch till alla och betala med lagkassan. Hör av er i WhatsApp-gruppen om någon av tjejerna har allergier.

Det är några tjejer som varken bekräftat/betalt sin avgift eller meddelat att de slutar. De kommer automatiskt tas bort ur Sportadmin om 7 dagar. Vi hoppas såklart att ni vill fortsätta och kom då ihåg att bekräfta detta så snart som möjligt. 

Hälsn // Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Partners