SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till HK Aranäs Flickor 13 (2010)
Hej och välkommen till vår hemsida för F13!
 
Vad roligt att du har hittat till vår hemsida. 😊
 
Vi är ett gäng glada handbollsspelare och handbollstränare. I vårt lag har några spelat sedan handbollsskolan och några har precis provat på sin första träning. Alla våra spelare är födda 2010. Vill du börja spela handboll, kom gärna och prova. Kontakta någon av oss ledare innan din första träning. Kontaktuppgifter finns i rubriken "kontakt".
Hos oss är alla välkomna - Vi passar alla! 🤾

Undrar du som förälder över något hittar du all viktig information under fliken "DOKUMENT".
För att komma igång kan du logga in uppe till höger med ditt vanliga AnvändarID och Lösenord.

Har du frågor eller funderingar om hemsidan eller SportAdmin appen så tveka inte att kontakta SportAdmin supporten, via Email eller telefon. https://www.sportadmin.se/kontakt/
 
Är det något som du som förälder undrar över är du välkommen att prata med oss tränare. Kontakta oss gärna vid träningen eller på annat vis. Du hittar kontaktuppgifter under fliken "KONTAKT". Vi ses!
HK Aranäs klubbläger 2021
2021-08-29 11:08

Äntligen HK Aranäs klubbläger! En härlig start på handbollssäsongen 21/22 där vi hade en hel helg med massa handbollsträning, fysträning, föreläsning och team building. Bästa kombinationen av svett och skratt! Nu är vi taggade!!!

 
Huvudpartners
Partners