SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till HK Aranäs P13 (födda 09)

Välkommen att vara med och spela handboll med oss!

Har du spelat tidigare? Har du aldrig provat? Det spelar ingen roll, du är välkommen att vara med på några träningar och prova på. Förhoppningsvis kommer du att tycka det är lika roligt med handboll som vi gör!!
 
Under "truppen" hittar du kontaktuppgifter till oss som är ledare och i "kalendern" hittar du information om när och var vi tränar.  
 
Hoppas vi ses!!
Träning under höstlovet!
2021-10-14 12:11

Under höstlovet arrangerar klubben träningar på dagtid för de som vill och kan.

 

Vart: Kungsbacka Sporthall B
Vilka: Alla födda -09 och 10, killar och tjejer tränar olika tider.
Pris: 100 kr/dag (endast swish och betalas på plats)
Medtag egen boll
Det finns inte vuxna på plats som tar ansvar för barnen mellan träningarna

Ansvariga instruktörer är Niklas Virolainen, Jerry Hallbäck, Morris Lundin och spelare från representationslagen.

Café Frank är öppet dessa dagar om det behöver fyllas på med energi.

Anmälan sker till Sara senast 19 oktober, ange vilken/vilka dagar ni vill vara med.

 

Måndag 1 november:
10:15-11:30 och 14:15-15:30
Onsdag 3 november:
09:00-10:15 och 13:00-14:15

Glöm ej ta med egen boll!

 

Hoppas ni får roligt!

 

//Ledarna

Boka din plats för EMP utbildning
2021-09-27 19:24

Hej,

 

Tack för ett trevligt föräldramöte!

 

Som vi talade om skall vi, när vi har matchvärdskap, sköta det elektroniksa matchprotokollet. Det är därför viktigt att vi alla kan göra det. Nedan finns länkar till de utbildningstillfällen som hålls på Aranäsgymnasiet, välj ett datum som passar dig. Kurseen håller på mellan kl. 18.00 -21.00.

 

Dagen före ert valda tillfälle kommer ni att få ett mail med närmare beskriving av plats.

 

Medtag egen PC så långt det är möjligt.
Under matchvärdskapet tillhandahåller klubben dator. 

 

Torsdag 30 sep: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1530625

 

Måndag 4 okt: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1530629

 

Torsdag 7 okt: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1530631

 

Återkommer med protokoll från dagens föräldramöte någon av de närmsta dagarna. 

 

Ha en fin kväll!

 

//Sara

Höstens första säljaktivitet från Tork!
2021-09-25 11:16

Hej,

 

Under höstens första säljaktivtet skall vi, som ni fått mail om, sälja köks- och toalettpapper från TORK. En för Aranäs helt ny produkt som vi säljer tillsammans med vår samarbetspartner KIFAB. Då det används av alla hoppas vi att produkten skall vara lättsåld😊

Förutsättningarna är att alla säljer minst 7 balar var (möjlighet till friköp finns beskrivet i Eleonors mail). Varje bal kostar 260 kr, förtjänsten är 65 kr till klubben och 20 kr till laget/bal. Målet med dessa aktiviteter är att få ihop pengar så vi kan subventionera hela klubbens verksamhet och såklart en del av lagets.

Har du lätt för att sälja mycket?
Hör gärna av dig till någon av dina lagkamrater som kanske kan behöva hjälp för att nå upp till ”sin kvot”. Om vi alla hjälps åt så kan vi se fram emot ett trevligt tillskott i lagkassan som kan användas till cupavgifter och annat kul.

 

Friköp: meddela lagkassan genom att betala senaste 28 september.

Beställning: skall vara Eleonor tillhanda senast 4 oktober. Tänk på att vara ute i god tid om du beställer av en lagkamrat:

Leverans: blir spännande att se hur man löser det med mängder av ”små” paket 😊men den kommer ske till säljare under v 42. Troligen genom upphämtning.

Betalning görs av beställaren till lagkassan senaste 1 november på swish (endast swish, ej telefon) 072-388 98 49, Per Hedeblom.

 

Lycka till!

 

Aranäs P-12

Snart dags för ny säsong
2021-08-02 09:59

Hej på er,

 

Hoppas att ni har en härlig sommar!
Snart är det dags för den efterlängtade handbollssäsongen att dra igång igen. Vi smygstartar onsdagen den 18 augusti i Älvsåker. Kalendern är uppdaterad och kallelser kommer som vanligt att skickas ut. Efter två träningar i augusti samlar vi ihop oss till klubbläger dit alla killar anmält sig detta år, det ska bli så kul! Mer info om lägret kommer inom kort.

Under hösten kommer vi att träna måndagar (Forsgläntan) och torsdagar (Älvsåker). Vi kommer också få möjlighet att träna med killar födda 08 vilket är jättespännande! De grabbar som tränade med 08 i våras har varit väldigt nöjda! Som tidigare vill vi att träningar med vårt eget lag prioriteras.

Vi fortsätter att skicka kallelser till träningarna och ber er att gärna avanmäla (även om det blir sent) om ni inte kommer. När killarna tar sig till träningen själva känns det alltid olustigt när anmälda inte dyker upp och tyvärr har vi inte alltid möjlighet att ringa er och dubbelkolla varför de inte kommer.  

 

När serien drar igång kommer vi att ha ett eget lag och dela ett med killar födda 08.
Vi har ännu inte fått schema för seriematcherna men lägger såklart in dessa i kalendern så snart vi vet mer! När matcherna ligger inlagda är det jättebra om ni kan gå in och markera er som "ej tillgänglig" om ni är bortresta vid något tillfälle. Vår ambition är att alla skall få spela ungefär lika många matcher och det är lättare att få ihop detta om vi i ett tidigt skede vet vilka spelar vi har att utgå ifrån.   

 

Min hjärna är fortfarade i semstermood så om något är oklart så hör ni självklart bara av er!

 

Ha en fin vecka!

 

//Ledarna 

Handbollssäsongen framåt
2021-05-05 11:10

Hej,

 

Den officiella handbollssäsongen går mot sitt slut och vi ledare vill gärna dela med oss av lite tankar och funderingar. Eftersom vi inte längre träffas som vi gjort tidigare försöker vi på detta sätt istället. Har ni frågor så hör ni självklart bara av er!

 

Lördagen den 24 april var säsongens sista lördagsträning. Efter passet i hallen var en av aktiviteterna att dela upp oss i smågrupper där vi pratade om vad som varit bra, vad som kan bli bättre och hur vi tillsammans skall få det så bra som möjligt på våra träningar framöver. Det är roligt att höra att killarna har så mycket egna tankar och funderingar, högt som lågt😊

Vi tar såklart med oss deras önskemål och försöker att planera säsongen utifrån det.

 

Vi hade en riktigt rolig dag och det verkade som att även killarna var nöjda!

 

Träningar framåt
Vi kommer fortsätta att träna en gång i veckan fram till midsommar. Därefter tar vi ett kortare uppehåll för att gå igång igen v 32. Från första september tränar vi två gånger i veckan, tider och dagar har vi ännu inte fått men vi uppdaterar kalendern så snart vi vet och kommer som vanligt skicka ut kallelser.

Intresseanmälan för att träna med killar 08 har skickats ut, de killar som tackat ja kommer löpande att bli kallade även till detta lagets träningar. Tanken är att dessa pass är utöver vårt eget lags träningar, de ersätter alltså inte våra träningar.
Vi tror att det är nyttigt att få träffa andra spelare, andra ledare och inte minst höra lite andra röster.

 

Kommande aktiviteter
Som ni säkert redan hört så är tyvärr Aranäs Open inställt. Åhus har vi ännu inte fått besked kring men det troligaste är nog att även det blir inställt. 

Till hösten har vi anmält ett lag till Skadevi cup, se kalender. Vi kommer spela ihop med killar 08 så tillsammans kommer vi med tre lag. Vi hoppas att cupen kommer bli av!

 

Höstens matcher
Till hösten blir vi P12 och vi har anmält ett lag i den serien. För att killarna skall få spela så mycket som möjligt så kommer vi även att ha ett lag tillsammans med pojkar födda 08. De killar som har tränat med 08:orna kommer också att få spela några matcher ihop med dem.

 

Så snart matcherna ligger inne i kalendern får ni gärna markerar om ni är tillgängliga för spel eller inte. På så vis kan vi försöka undvika att kalla er de tillfällen ni i god tid meddelat att ni inte kan vara med. Vår ambition är att alla skall få så mycket speltid som möjligt!

 

Vi vill gärna poängtera att vi tycker det är viktigt att alla killar skall ha chans att få utvecklas i sin egen takt och att vi inte ”toppar” några lag. Vi vill ha med så många killar så länge som möjligt!

 

Övrigt

  • Alla våra träningar baseras på klubbens riktlinjer i ”röda tråden”.  
  • Sammanslagning med Onsala ser ut dagsläget ut att ske hösten -22.

 

Det har varit en mycket märklig säsong och vi är glada att vi fortsatt har så många killar som vill vara med och träna. Det är ett så gott gäng!

 

//Ledarna

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 09/08 08:39 
Hem, 08/08 09:14 
Hem, 03/08 09:59 
Hem, 02/08 08:57 
 
Huvudpartners
Partners