SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till P11 Kungsbacka
Välkommen att vara med och spela handboll med oss!
Har du spelat tidigare? Har du aldrig provat? Det spelar ingen roll, du är välkommen att vara med på några träningar och prova på. Förhoppningsvis kommer du att tycka det är lika roligt med handboll som vi gör!!

Under "truppen" hittar du kontaktuppgifter till oss som är ledare för P11 i Kungsbacka och under "kontakt" hittar du information om när och var vi tränar.  

Hoppas vi ses!!
Handbollssäsongen framåt
2021-05-05 11:10

Hej,

 

Den officiella handbollssäsongen går mot sitt slut och vi ledare vill gärna dela med oss av lite tankar och funderingar. Eftersom vi inte längre träffas som vi gjort tidigare försöker vi på detta sätt istället. Har ni frågor så hör ni självklart bara av er!

 

Lördagen den 24 april var säsongens sista lördagsträning. Efter passet i hallen var en av aktiviteterna att dela upp oss i smågrupper där vi pratade om vad som varit bra, vad som kan bli bättre och hur vi tillsammans skall få det så bra som möjligt på våra träningar framöver. Det är roligt att höra att killarna har så mycket egna tankar och funderingar, högt som lågt😊

Vi tar såklart med oss deras önskemål och försöker att planera säsongen utifrån det.

 

Vi hade en riktigt rolig dag och det verkade som att även killarna var nöjda!

 

Träningar framåt
Vi kommer fortsätta att träna en gång i veckan fram till midsommar. Därefter tar vi ett kortare uppehåll för att gå igång igen v 32. Från första september tränar vi två gånger i veckan, tider och dagar har vi ännu inte fått men vi uppdaterar kalendern så snart vi vet och kommer som vanligt skicka ut kallelser.

Intresseanmälan för att träna med killar 08 har skickats ut, de killar som tackat ja kommer löpande att bli kallade även till detta lagets träningar. Tanken är att dessa pass är utöver vårt eget lags träningar, de ersätter alltså inte våra träningar.
Vi tror att det är nyttigt att få träffa andra spelare, andra ledare och inte minst höra lite andra röster.

 

Kommande aktiviteter
Som ni säkert redan hört så är tyvärr Aranäs Open inställt. Åhus har vi ännu inte fått besked kring men det troligaste är nog att även det blir inställt. 

Till hösten har vi anmält ett lag till Skadevi cup, se kalender. Vi kommer spela ihop med killar 08 så tillsammans kommer vi med tre lag. Vi hoppas att cupen kommer bli av!

 

Höstens matcher
Till hösten blir vi P12 och vi har anmält ett lag i den serien. För att killarna skall få spela så mycket som möjligt så kommer vi även att ha ett lag tillsammans med pojkar födda 08. De killar som har tränat med 08:orna kommer också att få spela några matcher ihop med dem.

 

Så snart matcherna ligger inne i kalendern får ni gärna markerar om ni är tillgängliga för spel eller inte. På så vis kan vi försöka undvika att kalla er de tillfällen ni i god tid meddelat att ni inte kan vara med. Vår ambition är att alla skall få så mycket speltid som möjligt!

 

Vi vill gärna poängtera att vi tycker det är viktigt att alla killar skall ha chans att få utvecklas i sin egen takt och att vi inte ”toppar” några lag. Vi vill ha med så många killar så länge som möjligt!

 

Övrigt

  • Alla våra träningar baseras på klubbens riktlinjer i ”röda tråden”.  
  • Sammanslagning med Onsala ser ut dagsläget ut att ske hösten -22.

 

Det har varit en mycket märklig säsong och vi är glada att vi fortsatt har så många killar som vill vara med och träna. Det är ett så gott gäng!

 

//Ledarna

 

 

HK Aranäs sommarhandbollskola 2021!
2021-04-15 12:13

Ni missar väl inte att HK Aranäs även i år arrangerar en stor Sommarhandbollsskola. 

Det brukar bli en rolig vecka med mycket handboll, roliga aktivieter och många nya kompisar. 

 

Läs mer om Sommarhandbollsskolan här

 

När: v. 31 (2-6 Augusti), måndag morgon till fredag kväll. 

Ålder: Åldersgrupperna födda 2006-2010 är välkomna i år! 

 

//Ledarna

 

P.S 

Berätta gärna för dina lagkamrater om du är anmäld så att ni tillsammans kan planera för en rolig vecka!

Äntligen börjar handbollssäsongen!
2021-01-05 17:14
Hej på er,

Vi hoppas att ni har haft en fin jul och en bra start på det nya året!

Efter vårt förra utskick har det kommit nya rekommendationer gällande våra träningar. Dessa innebär, i korthet, att vi inte kommer att få träna inomhus förrän den 24 januari och att kommunen stängt alla utomhusanläggningar. Man har på detta sätt velat använda sig utav helgernas ledigheter för att bryta ev. smittkedjor i så stor omfattning som möjligt. Med hänsyn taget till detta har vi därför valt att inte ha några träningar alls under jullovet. 

När skolorna nu startar och vardagen börjar rulla på tror vi att det blir viktigt att komma igång igen och vi vill därför erbjuda killarna möjlighet till organiserad fysisk aktivitet. Under
nästa vecka kommer vi därför att börja träna utomhus under roliga och lättsamma former, självklart med hänsyn taget till gällande restriktioner!

Kallelse med information kommer att skickas ut inför varje tillfälle och dagarna kan komma att variera lite beroende på väder. Vi kommer köra fys, leka lekar, springa, spela handbollsbrännboll och annat kul. Fokus är att fortsätta att bygga laganda och gemenskap samt att under roliga former få röra på sig och ha kul med kompisarna.

Alla som är friska och krya kan komma och träna och det är allas ansvar att stanna hemma vid minsta symptom, men vi hoppas såklart att så många som möjligt av er kan hänga på!!

Vi ber er att respektera och ta hänsyn till gällande rekommendationer så att vi alla får hålla oss friska!


//Ledarna


P.S 
Då vi sällan träffas i hallen vid matcher eller träningar så tappar vi vuxna det där "goa" småpratet som är så viktigt. Har ni frågor eller funderingar, i stort som smått, är ni självklart välkomna att kontakta någon av oss ledare på telefon.
Det är vi tillsammans som kan inspirera och motivera killarna att kämpa på även när det känns motigt!!Julklappstips!
2020-12-07 13:29
Hej,

När träningarna på andra sidan året startar kommer vi att använda oss av hopprep under uppvärmningen. Detta för att få upp pulsen, snabbheten och rörligheten.
Killarna behöver därför skaffa varsitt hopprep som de alltid har med sig till träningarna.
Då sannolikheten att många kommer ha likadana hopprep är det nog bra att namna dem.

Ha en bra dag!

//Ledarna
Uppdatering Covid 19
2020-12-05 14:03
Hej, 

Vi har i dessa tider alla ett ansvar för att göra vad vi kan för smittspridningen skall minska. Vi vill därför påminna er om vikten av att killarna måste vara friska och krya när de kommer på träningen.
Om ledare eller spelare insjuknar så kommer vi att ställa in all verksamhet i två veckor från det datum som ledaren eller spelare senast deltog i lagets träning innan sjukdom bröt ut. Givetvis deltar varken ledare eller spelare i träning förrän man är frisk och smittfri.

Sedan början av december rekommenderar FHM familjekarantän. Detta innebär att om någon i hushållet har bekräftad Covid -19 så behöver samtliga medlemmar i hemmet även yngre stanna hemma även om man är symptomfri.  

Vi ber er att respektera och ta hänsyn till gällande rekommendationer så att så många som möjlighet av oss kan fortsätta träna på så länge som möjligt!

För att ta del av de nya riktlinjerna från FHM klicka här Lokala allmänna råd för covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Hoppas ni får en trevlig helg!

//Ledarna

 
Digitalt matchprogram
Huvudpartners
Partners
B2Bpartners