SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P14 (pojkar födda 2009)

Välkommen till HK Aranäs P14 (födda 09)

Välkommen att vara med och spela handboll med oss!

Har du spelat tidigare? Har du aldrig provat? Det spelar ingen roll, du är välkommen att vara med på några träningar och prova på. Förhoppningsvis kommer du att tycka det är lika roligt med handboll som vi gör!!
 
Under "truppen" hittar du kontaktuppgifter till oss som är ledare och i "kalendern" hittar du information om när och var vi tränar.  
 
Hoppas vi ses!!
Samåkning m.m.
2022-11-26 09:59

Hej.

 

Vill bara påminna om funktionen "Skapa körning" i Sportadmin när vi åker till matcherna framöver om man vet med sig att man kommer att åka med sin egen bil till matcherna och har plats över.

 

Det underlättar så att vi vet att alla spelare har en plats på förhand så att vi inte kommer på det på när vi väl samlas =)

 

Gällande matchen imorgon i Hylte så glöm inte att skicka med erat barn matsäck eller liknande då matchen spelas kl 11 och det är 1,5h körtid enkel väg.

 

 

Väl mött.

 

/Ledarna

 

Träning under höstlovet!
2021-10-14 12:11

Under höstlovet arrangerar klubben träningar på dagtid för de som vill och kan.

 

Vart: Kungsbacka Sporthall B
Vilka: Alla födda -09 och 10, killar och tjejer tränar olika tider.
Pris: 100 kr/dag (endast swish och betalas på plats)
Medtag egen boll
Det finns inte vuxna på plats som tar ansvar för barnen mellan träningarna

Ansvariga instruktörer är Niklas Virolainen, Jerry Hallbäck, Morris Lundin och spelare från representationslagen.

Café Frank är öppet dessa dagar om det behöver fyllas på med energi.

Anmälan sker till Sara senast 19 oktober, ange vilken/vilka dagar ni vill vara med.

 

Måndag 1 november:
10:15-11:30 och 14:15-15:30
Onsdag 3 november:
09:00-10:15 och 13:00-14:15

Glöm ej ta med egen boll!

 

Hoppas ni får roligt!

 

//Ledarna

Boka din plats för EMP utbildning
2021-09-27 19:24

Hej,

 

Tack för ett trevligt föräldramöte!

 

Som vi talade om skall vi, när vi har matchvärdskap, sköta det elektroniksa matchprotokollet. Det är därför viktigt att vi alla kan göra det. Nedan finns länkar till de utbildningstillfällen som hålls på Aranäsgymnasiet, välj ett datum som passar dig. Kurseen håller på mellan kl. 18.00 -21.00.

 

Dagen före ert valda tillfälle kommer ni att få ett mail med närmare beskriving av plats.

 

Medtag egen PC så långt det är möjligt.
Under matchvärdskapet tillhandahåller klubben dator. 

 

Torsdag 30 sep: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1530625

 

Måndag 4 okt: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1530629

 

Torsdag 7 okt: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1530631

 

Återkommer med protokoll från dagens föräldramöte någon av de närmsta dagarna. 

 

Ha en fin kväll!

 

//Sara

Höstens första säljaktivitet från Tork!
2021-09-25 11:16

Hej,

 

Under höstens första säljaktivtet skall vi, som ni fått mail om, sälja köks- och toalettpapper från TORK. En för Aranäs helt ny produkt som vi säljer tillsammans med vår samarbetspartner KIFAB. Då det används av alla hoppas vi att produkten skall vara lättsåld😊

Förutsättningarna är att alla säljer minst 7 balar var (möjlighet till friköp finns beskrivet i Eleonors mail). Varje bal kostar 260 kr, förtjänsten är 65 kr till klubben och 20 kr till laget/bal. Målet med dessa aktiviteter är att få ihop pengar så vi kan subventionera hela klubbens verksamhet och såklart en del av lagets.

Har du lätt för att sälja mycket?
Hör gärna av dig till någon av dina lagkamrater som kanske kan behöva hjälp för att nå upp till ”sin kvot”. Om vi alla hjälps åt så kan vi se fram emot ett trevligt tillskott i lagkassan som kan användas till cupavgifter och annat kul.

 

Friköp: meddela lagkassan genom att betala senaste 28 september.

Beställning: skall vara Eleonor tillhanda senast 4 oktober. Tänk på att vara ute i god tid om du beställer av en lagkamrat:

Leverans: blir spännande att se hur man löser det med mängder av ”små” paket 😊men den kommer ske till säljare under v 42. Troligen genom upphämtning.

Betalning görs av beställaren till lagkassan senaste 1 november på swish (endast swish, ej telefon) 072-388 98 49, Per Hedeblom.

 

Lycka till!

 

Aranäs P-12

Snart dags för ny säsong
2021-08-02 09:59

Hej på er,

 

Hoppas att ni har en härlig sommar!
Snart är det dags för den efterlängtade handbollssäsongen att dra igång igen. Vi smygstartar onsdagen den 18 augusti i Älvsåker. Kalendern är uppdaterad och kallelser kommer som vanligt att skickas ut. Efter två träningar i augusti samlar vi ihop oss till klubbläger dit alla killar anmält sig detta år, det ska bli så kul! Mer info om lägret kommer inom kort.

Under hösten kommer vi att träna måndagar (Forsgläntan) och torsdagar (Älvsåker). Vi kommer också få möjlighet att träna med killar födda 08 vilket är jättespännande! De grabbar som tränade med 08 i våras har varit väldigt nöjda! Som tidigare vill vi att träningar med vårt eget lag prioriteras.

Vi fortsätter att skicka kallelser till träningarna och ber er att gärna avanmäla (även om det blir sent) om ni inte kommer. När killarna tar sig till träningen själva känns det alltid olustigt när anmälda inte dyker upp och tyvärr har vi inte alltid möjlighet att ringa er och dubbelkolla varför de inte kommer.  

 

När serien drar igång kommer vi att ha ett eget lag och dela ett med killar födda 08.
Vi har ännu inte fått schema för seriematcherna men lägger såklart in dessa i kalendern så snart vi vet mer! När matcherna ligger inlagda är det jättebra om ni kan gå in och markera er som "ej tillgänglig" om ni är bortresta vid något tillfälle. Vår ambition är att alla skall få spela ungefär lika många matcher och det är lättare att få ihop detta om vi i ett tidigt skede vet vilka spelar vi har att utgå ifrån.   

 

Min hjärna är fortfarade i semstermood så om något är oklart så hör ni självklart bara av er!

 

Ha en fin vecka!

 

//Ledarna 

 
Huvudpartners
Partners