SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

HK Aranäs herrar 21-22
 
Vinst i träningsmatch tre för herrarna
2022-08-04 19:33
Jonas Haugsgjerd bäste målskytt i Aranäs vinst mot Roskilde Handbold

Herrarnas tredje fight blir vinst mot Roskilde Handbold med 28-23 (11-11) en efter en jämn match hela vägen, det som fällde avgörande till vår fördel var att vi skruvade upp tempot och aggressiviteten i andra halvlek.

I och med det fick vi de enkla kontringsmålen och skaffade oss ett övertag som vi höll hela andra halvlek. Många kontringsmål och bra tryck i 2:a och 3:e fas gjorde att vi även fick fina lägen över hela planen.

 

Spelare som lyfte sig lite över de övriga var denna afton Johan Wallin med fem mål och Jonas Haugsgjerd med sju mål.

Träningsmatch 2 herrarna, vinst mot Kungälvs HK
2022-08-03 11:18
Tommy är igång med herrlaget och drar upp lite riktlinjer inför match

Herrarna har spelat sin andra träningsmatch som uppladdning inför Svenska cupen matcherna och stundande Ligapremiären i mitten på september.

Det blev vinst mot Kungälvs HK med 29-28 (14-13) efter ett rafflande slut med en upphämtning och underläge sista tio minuterna. 

Det var en svängig tillställning där vi åter igen testade en hel del nya saker, resultatet var blandat som sig bör vid den här tidpunkten, dock viktigt få med många och hitta rollerna i spelet.

Vinst för herrarna i årets första träningsmatch
2022-07-30 19:51
Robert Ladan bäste målskytt i första träningsmatchen

HK Aranäs herrar har varit igång med handbollsträningar, löpning och fys första träningsveckan, men även en del teori gällande försvar och anfall. 

Veckan avslutades med en heldag denna lördag, teori och match mot OV Helsingborg nere i Ätran/Ullared.

Matchen slutade med vinst 31-25 (13-12), en match där bägge lagen hade en del spelare borta på grund av skador och återhämtning. Det viktiga för vår del i denna matchen var att alla nya spelare kom på bana och att vi höll till de avtal som vi arbetat med under veckan, detta både i förvsvar och anfall.

Herrlaget igång igen
2022-07-26 18:08
Nya spelare på plats, från vänster ser vi, Mikkel, Robert, Jonas, Viktor och Malte

HK Aranäs herrar är klara med semestern och tillbaka i träning fullt ut, laget samalades i måndags och de första två passen har handlat om tester och handboll med mycket passningar och skott.

Samtliga av de nya spelarna är nu på plats och dosen av handboll ökar rejält under slutet av veckan och där är redan en träningsmatch inplanerad, den spelas på lördag mot OV Helsingborg nere i Ätran.

 

Mikkel Beck Jörgensen är dansk och spelar på Mittnio

Robert Ladan spelar på vänstersex

Jonas Haugsgjerd spelar som högersexa

Viktor Rhodin är mittsexa 

Malte Johansson är målvakt

Välkommen tillbaka Tommy
2022-06-21 09:42
Tommy Atterhäll ny assisterande herrtränare

Tommy Atterhäll kommer tillbaka till HK Aranäs


Vi kan idag ge er den glädjande nyheten att Tommy Atterhäll kommer tillbaka till HK Aranäs, välkommen ”hem”, arbetet startar den 1/8 och han är klar för två år framåt.

Tommys roll blir assisterande tränare till vårt herrlag under säsongen 2022/2023, detta hop med tränare Jerry Hallbäck.


Det är en gammal rutinerad ledartrojka som sätts ihop igen, detta efter några år ifrån varandra. Tommy kom till Aranäs inför säsongen 2010/2011, 2013 blev han spelande assisterande tränare fram till 2017, detta är en riktig Aranäsare som vi välkomnar tillbaka.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 09/08 08:39 
Hem, 08/08 09:14 
Hem, 03/08 09:59 
Hem, 02/08 08:57 
 
Huvudpartners
Partners