SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HK Aranäs herrar 20-21
 
Herrlaget informerar – assisterande tränare
2021-04-15 13:55
Assisterande tränare Jasmin Zuta

Herrlaget informerar – assisterande tränare

 

Ett stort steg i vårt fortsatta lagbygge och arbetet med herrtruppen, samt mot vår vision 2023, har varit att hitta en person som tillför handbollskunskaper, har extra driv, är beredd att bistå

föreningen med nya influenser och arbetar med att utbilda spelare.

 

Det är med glädje och stolthet vi kan meddela att vi har knutit till oss Jasmin Zuta som assisterande herrtränare, Jasmins roll som assisterande blir att stötta tränare Jerry Hallbäck med individuell utveckling av våra herrspelare i både träning och match.

Herrtruppen informerar
2021-04-13 11:40
Spelare som lämnar den vita tröjan (saknas på bild gör David Wattström)

HK Aranäs står inför en spännande framtid, herrlaget är klara för Handbollsligan 2021/2022, damerna kvalade uppåt till SHE ligan efter en stark säsong i Allsvenskan, vi har en ny hall som vi vuxit in i under den gångna säsongen. När vi nu blickar framåt lite ytterligare kommer en ny arena som står klar 2023/2024 och vi har en ungdomssektion med både killar och tjejer som är ruskigt duktiga, vår tid är nu och vi rustar oss för den.

Dessvärre kan inte alla vara med och konkurrensen i herrtruppen är just nu stenhård, därför finns det några spelare som vi vill lyfta fram och skriva några rader om, de kommer att lämna HK Aranäs herr och inte vara med i nästa års spelartrupp, spelarna som lämnar av lite olika anledningar är de som är nämnda nedan.

Gustaf Hallén lämnar HK Aranäs
2021-04-04 12:22
Gustaf Hallén lämnar HK Aranäs för HIF Karlskrona

Kvalserien är avslutad, jobbet är gjort och vi är kvar i Handbollsligan, nu kommer en period med truppbygge, mycket är klart men det sker en del förändringar. 
 

En spelare som har utgående kontrakt och som varit tydlig med att han kommer att lämna är Gustaf Hallén och han lämnar för flytt till Karlskrona och HIF, vår kvalmotståndare.

 

Gustaf är oerhört proffsig i sin handbollsläggning och ser seriöst på allt som rör förberedelser, träning, matcher och laget, nu får HIF Karlskrona möjligheten till detta och vi önskar såklart Gurra ett stort lycka till.

Vinst för herrar och Handbollsligan 2021/2022 säkrad
2021-04-02 11:40
Humlorna levererade igen, Handbollsligan 21/22 klart

Vinst igen 28-27 (16-13) och 3-0 i matcher, totalt enbart +7 mål i mellanskillnad, täta matcher har det varit men vår bredd och lite tyngre försvarsspel ihop med målvaktsspel har varit avgörande.

Vi har haft fina matchvinnare och flera individuella prestationer i dessa tre matcherna men totalt är det laget som varit den viktigaste biten, så det är med stolthet man som tränare konstaterar att vi har säkrat platsen. På de sista 8 matcherna, avslutningen på handbollsligan och de tre kvalmatcherna, har vi vunnit 7 matcher, snacka om "bäst när det gäller", vi har verkligen kramat ut max i våra prestationer.

 

I dagens fight är det åter igen samarbete försvar och målvakt som blir avgörande, Daniel Bergquist inledde, men vi byter in Alexander Linden i slutet på första halvlek och han växer bra in och i andra gör han många avgörande räddningar och blir även målskytt. 

Herrlaget spelar match 3 mot HIF Karlskrona
2021-03-31 12:43

Vinsten senast betydde 2-0 i matcher och vi är fullt medvetna om att vi behöver vinna en match till mot HIF Karlskrona, vinsten senast satt långt inne men var desto goare och vi seglade förbi de sista fem minuterna när det verkligen skulle avgöras, vi visar hög moral och vårt signum är och förblir vår krigarinställning. Dessa saker tar vi såklart med inför nästa drabbning.

 

Vi var inte alls nöjda med inledningen på matchen och inte första halvlek över huvud taget egentligen. här behövs en rejäl uppryckning och betydligt mer beslutsamhet i både försvar och anfall.

 

Vi vet att det blir en tuff match imorgon torsdag mot HIF, därför går vi nu in i de sista förberedelserna och gör det lilla extra för att få ut max av truppen.

 
Digitalt matchprogram
Huvudpartners
Partners
B2Bpartners