SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Referat: Eslövs IK - Handbollsklubben Aranäs
Seger i Eslöv!
2021-12-04 17:54

Underbar vinst i Eslöv.
Stundtals spelar vi riktigt bra anfallsspel med många fina spelval där Nova fördelar bollar över hela banan.

 

Tyvärr blev det onödigt jämnt då vi släpper in för lätta mål. Halvtidsledning för oss med 15-13. En lite hafsig start av andra halvlek gjorde att Eslöv kom ikapp tidigt i halvleken och vi följdes åt en lång stund innan vi fick ett 6 mot 4 spel och kunde rycka ifrån och slutligen segra med 29-23.

Ny bortamatch för damlaget
2021-12-04 10:25
Emelie är taggad

Ett revanschsuget damlag sitter nu på bussen söderut för match mot Eslövs IK. Efter nio spelade omgånger placerar sig motståndarlaget på en nionde plats i tabellen efter 3 vinster, 1 oavgjord och 4 förluster.  

 

Läs vad Emelie har att säga om dagens match.

Ny hemmamatch för damerna!
2021-11-26 13:24
Veronica Wislander

På söndag är det dags igen, Skånela kommer på besök i Kungsbaka Sporthal. En match som blir lite extra speciell för våran Veronica som spenderat ex antal säsongen i motståndarlaget. 

 

Skånela placerar sig på nionde plats i tabellen efter 7 spelade matcher och är ett lag som behövt bygga om lite inför säsongen. Laget är alltid väl pålästa, luriga och med en duktig tränare som Fredrik Söderberg Wernheim har vi en tuff match att vänta. 

 

Läs vad Veronica har att säga om matchen:

Ung och lovande duo förlänger sina kontrakt
2021-11-25 16:13
Nova Hallén & Maja Witzke-Wahlgren

Vi är väldigt glada över att kunna informera er om att Nova Hallén och Maja Witzke-Wahlgren skrivit på nya kontrakt med föreningen. Det är två tjejer som vi tror extremt mycket på och kommer från de egna leden vilket är ett fortsatt fint kvitto på den verksamheten vi bedriver. 

 

 

 

Referat: Tumba HBK - Handbollsklubben Aranäs
Vinst för damlaget i huvudstaden
2021-11-22 19:41
Louise Karlefeldt & Anna Heed

Ett revanschsuget lag åkte i lördags till Stokholm för tredje gången under säsongsinledningen.  

Matchen börjar lysande i vår favör, vi jobbar bra bakåt, Maja i målet får enkla räddningar och vi kan trycka i vårt kontringsspel. Efter 10 minuter har vi lyckats få en stabil ledningen 2-7. 

 
Huvudpartners
Partners