SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Handbollsklubben Aranäs
BLI MEDLEM
JULSTÄNGT PÅ KANSLIET
2022-12-08 14:01

Kansliets öppet-tider under jul:

Herr A
Ystad hemma på fredag 9 december
2022-12-07 10:16, Herr A
Fredagsmatch och Nätverksträff tidigare i veckan

På fredag är det ny hemmamatch, välkomna till Borgen kl 19:00, gästande lag är Ystad IF, ett Ystad som vi mötte förra torsdagen och där lyckades vi knipa med oss en poäng hem efter ett gastkramande avslut.

Idag onsdag, var det nätverksträff med Aranäs samarbetspartners ute på Gottskärs Hotell, 37 morgonpigga fick en trevlig frukost och Aranäs fick förmånen att prata lagbygge, ungdosmhandboll och förenigens framtidsvisioner, en mycket givande morgon. Vill någon veta mer om upplägget ta kontakt med johan.falk@hkaranas.se 

 

Dam A
Förlust på Hisingen
2022-12-03 12:14, Dam A

Toppmatch i Lillekärrshallen mot seriefavoriten Kärra en fredagskväll. Vad kan kännas mer inspirerande??

Noggranna förberedelser i veckan trots tätt matchande och vi var väl förberedda på en tuff match.

Matchen startas målsnålt där framförallt vi hade svårt att komma till bra lägen och inte förräns i tionde minuten gör vi vårt andra mål. Som tur är klarar vi oss bra bakåt så att inte Kärra springer ifrån oss. Nu spelar vi klokare och kommer till många bra lägen men symptomatiskt med hela matchen är vi inte fokuserade i avsluten utan skjuter där Kärras målvakt vill ha bollarna och då är det svårt att göra mål. Vi håller jämna steg halvleken ut och avslutar med ett underläge med 1 boll, 12-11.

Vi skulle försöka göra samma saker i andra halvlek och bara se till att bolluslingen skulle i mål.

 

Tyvärr i dagens match så ville det sig inte i avsluten utan Kärra går ifrån en stund in och vi får hela tiden jaga. Vi kommer så nära som 2 bollar bakom ett tag men Kärra går ifrån igen. Matchen slutar med hemmaseger 27-23.

 

Kommande vecka blir det till att träna avslut och även straffar ihop med herrarna :).

 

Tyvärr klarade inte domarna trycket i dagens match utan svajade i sina bedömningar enormt där vi åker på bl.a en utvisning på Anna för träff i ansiktet trots att hon är bollförare och Kärraspelare springer in i henne, som grädde på moset så kompenseras vi anfallet efter. Nog om detta.

 

Anna får priset av Hummel för bästa spelare välförtjänt.

 

+ Vårt spel till fina lägen

+ Kampviljan

+ Endast 2 tekniska fel i andra halvlek

- Avsluten

 

Nu laddar vi upp för en tuff match i Stockholm nästa lördag mot Tyresö.

 

Målskyttar: Anna 5, Palm 4, Zamme 4, Nova 3, Alicia 2, Lovis 2, Rundcrantz 1, Ellen 1 och Bella 1

Välkomna Burger King till Hk Aranäs
2022-12-02 08:30

En av världens största hamburgerrestauranter startar samarbete med en av världens största handbollsklubbar…

Herr A
Likaresultat i Ystad
2022-12-01 21:51, Herr A
Robert Ladan, tiomålskytt i lika matchen mot Ystad IF

Likamatchen i Ystad slutade med resulatatet 29-29 (18-15), klart rättvist utifrån spel och resultat i andra halvlek, där vi höjde oss några snäpp framförallt försvarsmässigt. Anfallsmässigt har vi ett rörligt och aggressivt attackspel som resulterar i mål och hela nio straffar. Tyvärr lyckas vi enbart göra mål i tre av dessa starffar, här har vi en högt utvecklingspotential.

 

Första halvlek är vi nöjda med anfallsspelet och hur vi kommer till lägen, men önskade mer av vårt försvarsspel, vi skruvar på lite knappar, ändrar om i vår höjd mot deras skyttar samt att vi ökar arbetsinsatsen rejält under andra halvlek.

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Handbollskolan Kungsbacka Pojkar, 04/12 21:33 
U-trupp Herr, 04/12 17:28 
Dam A, 03/12 12:14 
Herr A, 01/12 21:51 
F9 Kungsbacka (född 2013), 01/12 19:25 
 
Huvudpartners
Partners