SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

HK Aranäs bredd-handbollsklubb

I Aranäs själ finns en stark drift av att alla får vara med och ha roligt. Vi bedriver en stor ungdomsverksamhet och paraverksamhet som på många olika nivåer lett till stora framgångar, inte bara sportsligt. Vi erbjuder alla att delta i en verksamhet som bedrivs med realistiska ekonomiska förutsättningar där man kan träna handboll med kvalité utav välutbildade tränare/ledare.

 

Våra sportsliga mål är att skapa en bred bas för rekrytering av egna spelare till respektive A-lag, samt rekrytering av framtida ledare och domare. Men framför allt vill vi skapa glädje genom idrottande, bidra till att förbättra ungdomshälsan och skapa lagspelare som bidrar i samhället.

 

Som medlem, ledare och spelare eller förälder till spelare i HK Aranäs ska du kunna känna en stolthet över att ställa upp för ditt lag och ställa dig bakom HK Aranäs och våra värderingar. 

 

Att vara medlem och delta i vår ideella verksamhet, i vad vi tycker är världens bästa handbollsklubb, kommer vissa skyldigheter för spelare och föräldrar. För att kunna spela och träna handboll i HK Arnäs kommer det krävas att man ställer upp och hjälper till med matchvärdskap, klubbförsäljningar och inte minst är med och genomför Aranäs Open, vårt enskilt största evenemang varje år.

 
Huvudpartners
Partners