SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Stötta vår resa - bli månadsgivare

I Aranäs stora vision mot 2028 visa vi vilken handbollsklubb vi vill vara. Vi tycker att Aranäs är en fantastisk idrottsförening. Vi är världens näst största handbollsklubb och vi har en ambition att bli världens mest hållbara handbollsförening. Många tänker på miljö när man pratar hållbarhet, men för oss är det mycket mer än så. För HK Aranäs handlar det om att skapa en jämställd förening där vi ger alla samma förutsättning till utveckling. Vi övertygade att idrott ger människor unika sociala möjligheter att lyckas både inom just idrotten men även i privatlivet.  Hur bra vi lyckas handlar om hur bra vi utvecklar våra spelare och ledare.

 

Vår arbetar med närproducerad handboll och det är därför vi har som mål att 75% av våra spelare i våra representationslag (A-lag) skall komma från våra egna ungdomsled. Vi tror dessutom att närproducerad handboll blir roligare att komma och titta på. Det är vår egen förmåga att göra rätt saker som bestämmer vilken framgång vi når i klubben frammåt, inte vilka ekonomiska risker vi är beredda att ta. - Det här är hållbarhet för oss. Att hjälpa våra ungdomar att nå sina drömmar är vårt uppdrag och det är precis vad vår vision handlar om.

 

Vill du vara med och stötta vår resa. Bli månadsgivare. Belopp bestämmer du själv. Donationen sker via Stripe och du kan använda kort från VISA, MasterCard & AMEX. Vill du inte bli månadsgivare men stötta med ett engångsbelopp går det bra all stöttning är välkommen.

 
Huvudpartners
Partners