SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om att vara ungdomsledare

I HK Aranäs är du vårt ansikte utåt. Det är ditt engagemang, kunnande och uppträdande som gör vår målsättning och våra ambitioner levande. Du är den viktigaste personen i vår organisation för att våra tjejer och killar skall tycka att handboll är roligt.

 

Vi vet att det är en svår och krävande uppgift att vara idrottsledare. Men vi vet också att det är fantastisk rolig och stimulerande uppgift. Vi stöttar dig mer än gärna med utbildning, kurser och ledarträffar.

 

Antagligen får du och dina ledarkollegor inte tillräckligt med beröm för den insats du gör. Men vi arbetar hårt för att du skall känna dig upp-skattad i vår organisation. HK Aranäs kansli är en viktig service-inrättning för dig som ledare och du skall känna att du när som helst kan kontakta för att få hjälp och stöttning.

 

HK Aranäs förväntar sig att du tycker det är roligt att lära ut handboll, är ambitiös och framförallt är stolt över och vill ställa upp för ditt lag och din klubb – HK Aranäs.

WhatsApp klubb-ikoner

Länkar till ikoner som kan hjälpa att göra era Whatsapp flöden tydligare

 

Ikon för föräldrachatt

Ikon för ekonomi-chatt

Ikon för admin-chatt

Ikon för spelarchatt (äldre lag)

 
Huvudpartners
Partners