SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

MATCHVÄRDSKAP:

I september och i slutet av december får ni ut listan på matchvärdskapet. Här ser ni när ni skall ha matchvärdskap. Det kan vara allt ifrån 1 match upp till 11 matcher att sköta. Det är även Handbollsfestival och Minisammandrag.

 

Undantag: Vid matchflytt till annan dag/tid/hall där det inte finns något matchvärdskap får man sköta sin match själv.

 

Samma vecka man har matchvärdskap kommer det gå ut information till matchvärdskapsansvarig. Där finns lista på veckans alla matcher och lite mer ingående information för just ert matchvärdskap.

 

Kansliet gör i ordning en pärm där all info skall finnas tillsammans med nyckelbricka (så ni kommer in i hallen) och allt ni kan behöva för ert matchvärdskap.

 

Pärmen hämtas på kansliet på torsdagar mellan 14:00-19:00 (om inget annat anges).

Ni lämnar tillbaka pärmen i garderoben som står i receptionen, entrén i Kungsbacka Sporthall. Ni får info om detta och mer när ni hämtar pärmen (finns även info i mailet ni får samma vecka som arrangemanget är).

 

Tillsammans med pärmen får ni även en grön påse med 2 publikvärdsvästar och infoblad om att vara publikvärd. Denna gröna påse skall lämnas tillbaka med pärmen.

 

Det som skall göras är följande:

  • Sköta protokoll och resultattavlan
  • Plockar fram och plockar undan samt grovstäda
  • Sälja fika – endast i Forsgläntan
  • Publikvärd som tar emot lagen och fördelar omklädningsrummen och ser till att det är lugnt i hallen och omkl. rummen samt kunna lugna publik, ledare och andra som "skäller" på våra unga domare

 

Dessa uppgifter går att dubblera och ni väljer själva hur långa pass ni sätter.

 

Man sköter inte bara sina barns matcher utan det är hel eller halvdag med blandade åldersgrupper killar och tjejer. 

 

Information om matchvärdskap

 
 
 
 
 
 
Huvudpartners
Partners