Vinnare igen i hemmaborgen
2022-11-09 22:07
Viktor Rhodin utsågs ikväll till bäste hemmaspelare

Aranäs herrar är vinnare igen efter ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match på hemmaplan, vinst mot IFK Skövde med 28-27 (15-11) i Handbollsligan på onsdagen.

Detta var en fin och viktig seger, många bidrar idag med stabila toppar på Viktor Rhodin och Melwin Beckman.

Nu är vi vinnare igen och det är både bra och viktigt, samt att vi visar upp ett riktigt bra spel utan att lira 7-6 hela matchen. Under första halvlek var det hemmalaget som förde tillställnigen och ledningen med 15-11 var klart rättvis, den kunde till och med varit lite större.

Andra halvlek startar hemmalaget med en utvisad spelare, några tekniska misstag och kliniskt spel av Skövde gjordes att ledningen minskade direkt till enbart en boll.

Perioden efter detta bytte lagen mål och Skövde lykades till och med att ta ledningen med en boll och där var det verkligen match igen. En time out från hemmalaget lyckades vända det hela igen och under sista tio minutersperioden vägde det över till fördel hemmalaget igen.

En publikvänlig match, många individuella prestationer gjorde att vi till slut kunde knipa två riktigt fina poöng.

Aranäs har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan IFK Skövde har en vinst och fyra förluster. Det här var Aranäs andra uddamålsseger den här säsongen.

För Aranäs gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan IFK Skövde är på tredje plats.

Vi tackar åter igen våra grymma Aranäs Eagles, det är en fröjd att ha er i ryggen.