SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Inför Tyresö Handboll med matchens profil - Alexandra Lundström
2020-03-14 09:00
Damerna spelar årets sista match i grundserien och chans på SHE-kval finns fortfarande vid seger och om Hallby tappar poäng. Vi har kollat läget med matchens profil, Alexandra Lundström, hur det har varit att göra sin första säsong i Aranäströjan men också hur det är att möta sina gamla lagkamrater från Tyresö.
 

Trots förlust senast mot Skånela har ni fortfarande chans på kval. Känslan inför den avgörande matchen mot Tyresö?

Känslan är att alla är revanschsugna efter det senaste matcherna. Vi vill göra allt för att avsluta grundserien med en bra prestation och två poäng. Sen är det bara att hålla tummarna för att övriga resultat går våran väg.

 

Under våren har du Verkligen visat klass och genomgående varit Aranäs bästa spelare. Är du nöjd mdd säsongen?

Tack för fina ord först och främst. Jag hade önskat att vi fått ihop vårat spel tidigare på säsongen, då jag tycker att det fanns del matcher på hösten vi borde kunnat plocka poäng i. Men jag är stolt över moralen och spelet vi många gånger visat på andra halvan av serien. Samma sak gäller min egen insats. Har varit tråkigt att inte kunnat vara med det sista matcherna som varit.

 

Nu möter du ditt gamla lag, Tyresö handboll. Vad kommer bli viktigt för seger?

Tyresö krigar för att hålla sig kvar i allsvenskan, så det kommer bli en tuff match. Viktigt för oss blir att sätta försvarsspelet och hitta tillbaka till tålamodet i anfallsspelet. Men främst kommer det handla om vilka som vill vinna mest.


Nyhetsarkiv
Inför HK Aranäs- AIK2021-02-20 21:04
2020-12-06 15:59
Inför Skånela IF borta2020-03-04 14:45
Damer A Säsongen 19/202019-10-17 15:26
 
Digitalt matchprogram
Huvudpartners
Partners
B2Bpartners