Kroppskultur 17 - 26Handbollsklubben Aranäs

Matchstart:sön 31 oktober, 16:00
Plats:Agnebergshallen
Seger för damlaget!
2021-11-01 13:36

Damlaget studsade tillbaka på segerspåret efter vinst mot GF Kroppskultur med 17-26.

Ett revanschssuget Aranäs klev ut i anrika Agnebergshallen på söndagseftermiddagen.

Vi sätter tonen på matchen direkt med en fullträff i försvaret och Lisa börjar strålande i målet blandat med ett tålmodigt och rörligt anfallsspel lyckas vi ta en 5 målsledning efter 8 minuter spelade.

Ledningen kom att krympa något som minst till 3 mål efter att Kroppskultur började hitta luckor in till deras duktiga mittsexa Julia Bredenby som står för en fin insats för bortalget.

Efter hemmalaget tar en timeout och vi lyckas stoppa deras samarbete med mittsex drar vi från igen och går in i haltvid med reslutater 8-14.

Den andra halvleken fortsätter lika bra, vi får igång kantspelet, Louise Rundcrantz gör tre raka från sin vänsterkantsposition. Trots att Kropps försöker byta försvarsspel och stressa oss behåller vi tålamodet och fortsätta göra mål.

Plus till Lisa i målet som landar på hela 48% i räddningar, Nova Hallén som stor för 5 mål och en strålande försvarssinsats, Anna Heed med 9 mål och 11 assist. Men framföralts till laginsatsen, försvarsspelet, tålamodet i anfallsspelet och att vi halverar förra veckans tekniska fel.

Målskyttar:

Anna Heed 9, Nova Hallén 5, Louise Rundcrantz 4, Lousie Karlefeldt 3, Tilda Palm 2, Nicolina Fredriksson, Nathalie Söhrman och Alva Lekbrant 1.

Denna helg är det spellledigt för våran del och nästa match spelas söndagen 14/11 15:00 hemma i Kungsbacka sporthall mot serieledarna Boden.

Vi önskar Nova, Nathalie och Maja ett stort lycka till på deras träningsdagar i Eslöv med 02/03 landslaget.