SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F13 (flickor födda 2010)

Kvibergs HK 1 - HK Aranäs gul
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 08 november, 14:10
Plats:Prioritet Serneke Arena A-hall
Serie:F10 Rosa HFV   Tabell >>
Samling:13:10
Aktivitetsinfo: INSTÄLLD!



Ta med namnad vattenflaska och ditt matchställ. Handduk och duschgrejer. Kom med uppsatt hår (ej hårspännen!). Lämna örhängen och andra smycken hemma.
Vi har obligatorisk återsamling efter varje match i omklädningsrummet.

Svara på kallelsen så fort som möjligt. Vi behöver 10 spelare. Vi kallar spelare efter träningsnärvaro (Spelare med hög träningsnärvaro blir kallad till fler matcher). Ej svar innan "svara senast" tolkar vi som att man inte kan och då kallar vi en annan spelare.

Samling bortamatch: Forsgläntans parkering. Vi kör gemensamt, ledare + föräldrar som har möjlighet att skjutsa. I appen har du möjlighet att skapa körning, fråga efter skjuts genom att klicka i "jag behöver skjuts" eller boka plats i en bil med lediga platser.


OBS!
Med anledning av rådande läge har Svenska Handbollförbundets styrelse fattat följande beslut:
Tillsvidare gäller att alla matcher spelas utan publik. Så snart myndigheternas rekommendationer och regeringens beslut ändras så att publik kan tillåtas kommer SHF att behandla denna fråga igen. I vissa hallar får körande föräldrar gå med in och se matchen, max 5 vuxna per lag.

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudpartners
Partners