SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till P11 Kungsbacka
Välkommen att vara med och spela handboll med oss!
Har du spelat tidigare? Har du aldrig provat? Det spelar ingen roll, du är välkommen att vara med på några träningar och prova på. Förhoppningsvis kommer du att tycka det är lika roligt med handboll som vi gör!!

Under "truppen" hittar du kontaktuppgifter till oss som är ledare för P11 i Kungsbacka och under "kontakt" hittar du information om när och var vi tränar.  

Hoppas vi ses!!
Äntligen börjar handbollssäsongen!
2021-01-05 17:14
Hej på er,

Vi hoppas att ni har haft en fin jul och en bra start på det nya året!

Efter vårt förra utskick har det kommit nya rekommendationer gällande våra träningar. Dessa innebär, i korthet, att vi inte kommer att få träna inomhus förrän den 24 januari och att kommunen stängt alla utomhusanläggningar. Man har på detta sätt velat använda sig utav helgernas ledigheter för att bryta ev. smittkedjor i så stor omfattning som möjligt. Med hänsyn taget till detta har vi därför valt att inte ha några träningar alls under jullovet. 

När skolorna nu startar och vardagen börjar rulla på tror vi att det blir viktigt att komma igång igen och vi vill därför erbjuda killarna möjlighet till organiserad fysisk aktivitet. Under
nästa vecka kommer vi därför att börja träna utomhus under roliga och lättsamma former, självklart med hänsyn taget till gällande restriktioner!

Kallelse med information kommer att skickas ut inför varje tillfälle och dagarna kan komma att variera lite beroende på väder. Vi kommer köra fys, leka lekar, springa, spela handbollsbrännboll och annat kul. Fokus är att fortsätta att bygga laganda och gemenskap samt att under roliga former få röra på sig och ha kul med kompisarna.

Alla som är friska och krya kan komma och träna och det är allas ansvar att stanna hemma vid minsta symptom, men vi hoppas såklart att så många som möjligt av er kan hänga på!!

Vi ber er att respektera och ta hänsyn till gällande rekommendationer så att vi alla får hålla oss friska!


//Ledarna


P.S 
Då vi sällan träffas i hallen vid matcher eller träningar så tappar vi vuxna det där "goa" småpratet som är så viktigt. Har ni frågor eller funderingar, i stort som smått, är ni självklart välkomna att kontakta någon av oss ledare på telefon.
Det är vi tillsammans som kan inspirera och motivera killarna att kämpa på även när det känns motigt!!Julklappstips!
2020-12-07 13:29
Hej,

När träningarna på andra sidan året startar kommer vi att använda oss av hopprep under uppvärmningen. Detta för att få upp pulsen, snabbheten och rörligheten.
Killarna behöver därför skaffa varsitt hopprep som de alltid har med sig till träningarna.
Då sannolikheten att många kommer ha likadana hopprep är det nog bra att namna dem.

Ha en bra dag!

//Ledarna
Uppdatering Covid 19
2020-12-05 14:03
Hej, 

Vi har i dessa tider alla ett ansvar för att göra vad vi kan för smittspridningen skall minska. Vi vill därför påminna er om vikten av att killarna måste vara friska och krya när de kommer på träningen.
Om ledare eller spelare insjuknar så kommer vi att ställa in all verksamhet i två veckor från det datum som ledaren eller spelare senast deltog i lagets träning innan sjukdom bröt ut. Givetvis deltar varken ledare eller spelare i träning förrän man är frisk och smittfri.

Sedan början av december rekommenderar FHM familjekarantän. Detta innebär att om någon i hushållet har bekräftad Covid -19 så behöver samtliga medlemmar i hemmet även yngre stanna hemma även om man är symptomfri.  

Vi ber er att respektera och ta hänsyn till gällande rekommendationer så att så många som möjlighet av oss kan fortsätta träna på så länge som möjligt!

För att ta del av de nya riktlinjerna från FHM klicka här Lokala allmänna råd för covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Hoppas ni får en trevlig helg!

//Ledarna

Seriespel pausas fram till jul
2020-11-21 14:12
Hej,

Som ni säkert förstått kommer inget seriespel att tillåtas under resten av året. Detta innebär också att vi tagit beslut att inte gå vidare med någon anmälan till Tygrikesnatta som det tidigare skickats ut intresseanmälan kring. Detta är såklart jättetråkigt men inget vi kan göra åt, vi får istället vara glad åt att vi får fortsätta att träna!

Vi ledare jobbar hårt för att fortsätta bygga lagkänsla och att göra träningarna så roliga som möjligt. Under kommande veckor skall vi försöka dela med oss så mycket som möjligt av vad vi gör på träningarna och vår stängda Facebook sida (Aranäs P11 Kungsbacka) kommer att uppdateras med filmer, spelarintervjuer och bilder regelbundet. 

Hjälp oss gärna att peppa killarna till att komma ner på träningen så att vi, trots rådande situation, fortsätter ha en bred trupp av spelare som utvecklas och har kul tillsammans!!

Har ni några frågor så hör ni självklart bara av er!

Hoppas ni får en fin helg!

//Ledarna
Senaste informationen från Hallands Handbollförbund gällande Covid - 19
2020-11-04 15:42
Hej,

Igår kom informationen som vi hoppats inte skulle komma.....
Hallands Handbollsförbund ställer in alla matcher till och med 24 november, 2020. Ett datum som kan komma att förlängas. 
Detta innebär att vi för tillfället inte får spela matcher varken i Göteborgs - eller Hallandsserien, dvs inga matcher under perioden!

Vi får fortsätta träna inomhus vilket vi såklart är väldigt glad för!

På träningarna försöker vi påminna killarna om att tvätta händerna, hålla avstånd och såklart vikten av att vara frisk och kry när man kommer på träning. Vi tjatar därför om att det är bra att ha något varmt att ta på sig på kvällen efter träningen så man inte drar på sig någon förkylning. Vi har lite begränsad framgång med just det budskapet, hjälp oss gärna🙂
Vi har såklart laddat upp med handsprit som vi frikostigt delar ut!

Vi återkommer så snart vi har ny information.

//Ledarna

 
Digitalt matchprogram
Huvudpartners
Partners
B2Bpartners