SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Äntligen dags för USM!
2021-09-25 09:13

Idag åker F18 Helsingborg för att inleda årets upplaga av SM. 

Gruppspelet inleds med ett roligt derby mot Särökometernas HK, de två andra lagen i gruppen är Växjö HK och arrangörerna OV Helsingborg HK. 

Spelchemat:

 

Lördag 25/9

15:30 Särökometernas HK – HK Aranäs

 

Söndag 26/9

10:45 HK Aranäs – Växjö HK

 

15:35 OV Helsingborg HK – HK Aranäs

 

Matcherna sänds på https://solidsport.com/usmhandboll-f18/category/steg-1-grupp-15-2021

 

Lycka till och kör hårt tjejer!

Erbjudande Nordic Wellness
2021-05-07 11:19

Här kommer ett bra erbjudande till alla våra medlemmar som är aktiva spelare och ledare  från vår träningspartner Nordic Wellness.

 

Om ni vill köpa eller förlänga gymkort swishar ni 1995:- till 123 693 0366 och skriver Gymkort och namn personnr som meddelande. Ta en printsceen på swish och maila till johan.falk@hkaranas.se det kan ta upp till 2 veckor tills kortet är klart för att hämtas hos NW city.

 

Ni som vill förlänga ert gymkort kan se i NW appen när ert nuvarande kort går ut. förläng i god tid innan sista giltighetsdatum (innevarande tid läggs till) Beställningar göra 2 gånger per månad

Bortaställ - försäljningsaktivitet
2020-11-01 18:26
Bakgrund

Inför säsongen 20/21 fick vi ledare i uppdrag av Tengan, som då var huvudansvarig och materialansvarig för damsektionen, att ordna nytt bortaställ och uppvärmningströjor till tjejerna. Anledningen var att vi skulle ha enhetliga kläder, att många växt ur sitt gamla och att spelare behövde byta nummer. Klubben står inte för bortaställ och det finns inga att ärva naturligt. Med ett eget bortaställ så ligger ansvaret på den enskilda spelaren att tvätta sina kläder. För att finansiera detta så gick vi ut av Tengan genom Whatsup och Facebook 29:e juli för att söka sponsorer till detta.  Det var ingen då som signalerade att de hade bortaställ eller att det inom klubben fanns att tillgå ett bortaställ, så arbetet med att lösa detta har fortgått sedan dess. Vi har fått in två av normalt ca 10 sponsorer som behövs för hel finansiering. Det innebar att vi var tvingade att söka annan finansiering. I vårt sökande så hittade vi ett parti med handdukar, servetter mm från Jitex som vi fick köpa för 8 000 kr och uppskattades att vi kunde sälja för ca 38 000 kr, vilket då skulle göra att vi finansierade allt inkl köp av bollar som vi har underskott på till matcher. Klubben har bollar men de ligger i olika hallar så till matcher har vi inte kunnat få med oss bollar.

Händelse

Klubbens kontrakt med Kempa går ut efter denna säsong. Det har visat sig att b-lagets bortaställ kan användas av juniorlaget också, vilket inte var känt tills förrän 27:e oktober för ledargruppen. Då Tengan har slutat så har vi tappat tempot i aktiviteterna kring att skaffa medel för att köpa och för att genomföra själva köpet av bortaställ. Så att då använda b-lagets bortaställ känns mest realistiskt och då nyttjandetiden är begränsad för ett nytt bortaställ med Kempa. När man inte har individuella bortaställ och använder b-lagets så behöver dessa tvättas av någon då dessa används vid juniormatcher.

Lösning

Alla betalar in 225 kr så att vi kan lösa ut Jitex. Handdukar, servetter mm som har sålts behåller resp spelare pengarna själv och materialet som man har kvar behåller man då också.

B-lagets bortatröjor skall administreras till vilka matcher det skall användas och tvättas. Detta får föräldragruppen ta hand om så att en spelare efter varje match tar med sig tröjorna hem och tvättar. Ledare är undantagna för tvätt av dessa matchställ. Vi köper då heller inte in några nya uppvärmningströjor.

 

Pengarna sätter man in på Nordea med clearingnummer 1515 och kontonummer 4312244. Vi behöver få in pengarna så fort som möjligt!

 

Ledarna Damjuniorerna
 
Huvudpartners
Partners