SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

HK Aranäs herrar 21-22
 
Aranäs inslag i Svenska EM Truppen
2022-01-19 14:33
Christian Åhman, herrlandslagets allt i allå

Många är vi som följer vårt svenska handbollslandslag herrar i deras EM slutspel nere i Slovakien, nu stundar mellanrundan och många riktigt spännande matcher.

Vi tog oss ett snack med Aranäs representant i den svenska truppen, Christian Åhman.

 

1. Hur funkar det för er nere i EM, tänker på covid, hotell/boende och övriga förberedelser?

Vi sitter isolerade på hotellet med munskydd all tid vi inte är i hotellrummet, samlings/behandlingsrummet och i vårt matrum.

Vi får inte lämna hotellet mer än när vi går till Arenan för träning. När vi skall spela match måste vi åka buss det 300 meterna till arenan.

Vårt hotell är noga med vilka som kommer in på hotellet och alla journalister och liknande får enbart göra intervjuer utanför hotellet. I vår arena får man bara fylla till 25% men vi har sett klippen från Ungern där man har 20000 på läktaren och verkar skita totalt i Covid-19. Vi har klarat oss bra men vi har vant oss nu när vi haft samma regler och rutiner sedan 2 januari. Tror jag använt minst 1 liter handsprit och 100 munskydd sedan vi samlades i Alingsås

Kaptenen förlänger
2022-01-14 15:06
Kaptenen förlänger, Philip Jonsson klar för ny säsong

HK Aranäs herrars lagkapten Philip Jonsson förlänger med ytterligare en säsong och är klar för spelsäsongen 2022/2023. Det är såklart mycket glädjande att Philip förlänger och han är en viktig del i vårt lags fortsatta bygge, både som playmaker och som kapten med sin inställning, attityd samt uppoffrande spel i både försvar och anfall.

 

- Philip står för de egenskaper och attityder som vi vill skall prägla vårt sätt att spela handboll, hans vilja och ambitioner vill vi skall smitta av sig till de yngre spelarna, meddelar tränare Hallbäck/Zuta

 

- Philp har fortsatt utveckla sig själv, tagit en ny roll som mittnia, är en bra tvåvägssåpelare som är viktig för oss bägge vägar men framförallt i uppspelsfasen, han vill alltid trycka och springa, fortsätter Hallbäck/Zuta.

Dagens Grattis och lycka till
2022-01-12 23:43
Melwin Beckman uttagen i Polens Landslag

...Går till herrlagets Melwin Beckman, född 2000 och som idag ringts in till det stundande Herr EM, han kommer att representera Polens landslag.

 

Melwin var under förra veckan och i början på denna, med på Polens träningsläger inför mästerskapet men skickades hem idag onsdag. Under kvällen kom nya besked och Melwin skickas direkt under torsdag förmiddag ner till hetluften och kommer att representera Polen under EM.

 

 

Inställd match - Framflyttad
2021-12-27 15:06
HK Aranäs herrar inställd match - Framflyttad

Herrarnas match Inställd - Framflyttad 

 

HK Aranäs herrar fick inställd och framflyttad match senast mot IFK Skövde, där jobbar vi fram ett nytt förslag ihop med Skövde.

Nu kan vi även meddela att matchen som skulle spelats mellan HK Aranäs och IFK Ystad nu på onsdag den 29 december kommer att flyttas fram, nytt speldatum ej fastställt men förmodligen lördag 12 februari eller söndag 13 februari.

Gällande förköpta biljetter, kommer dessa att gälla till det nya speldatumet, välkomna åter.

Jacob Hellström kliver ombord i herrlaget
2021-12-22 20:58
Jacob Hellström, vänstersexa och Johan Falk, Klubbchef HK Aranäs

Dagarna innan julafton har vi gjort klart med en av våra egna unga talanger, ikväll har vi skrivit kontrakt med Jacob Hellström, vänstersexa som har tagit stora kliv under november och december månad. 

Jacob som har gått den långa vägen i sin moderklubb, startade i handbollsskolan, vidare som ungdomsspelare och sedan in i vår ungdomsakademi med spel i Fjärås och under denna säsongen visat framfötterna även i Herrlaget. Jacob är kontringsstark, stryktålig och bra i läget, han kommer tillföra mycket för oss lång tid framöver.

Att spelare från de egna leden tar för sig och visar attityd är vi glada för, extra glada när vi hittar samarbeten över lång tid, Jacob är klar för säsongerna 2022/2023 samt 2023/2024.

Välkommen in i herrtruppen och fortsätt kriga på.

 

Jerry Hallbäck

Herrtränare

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Partners