SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HK Aranäs herrar 21-22
 
Ny hemmamatch i vår borg
2021-09-21 22:32
Dax att stänga igen, ny match och nya givar

Vår borg och vår hemmapublik är grym, nu väntar en ny spännande tillställning och denna gången står Redberglids IK för motståndet.

Matchen spelas imorgon onsdag kl 19:00 och det som väntar är ett nytt derby med kamp, hög moral och so  vanligt när vi har hemmafördel, en hysteriskt gooo hemmapublikl som lyfter fram oss lite extra.

RIK som senast vann mot IFK Kristianstad på hemmaplan, innan det förlust mot Önnereds HK, förfogar över flera duktiga och spännande spelare.

Två fina pinnar i hemmapremiären
2021-09-19 22:20
Två pinnar ner i Göttepåsen - Kapten Philip Jonsson visade vägen

Önnered fick vända hem tomhänta efter en intensiv match med hela 15 utvisningar, 9 för hemmalaget och 6 för bortalaget, smått osannolikt och många utvisningar starkt ifrågasatta från många håll. Allt startade med ett horribelt direktrött mot David Florander och sen var soppan igång. 

Nog om det, vinsten med 34-28 (19-14) var det aldrig något snack om vilket lag som förde matchen, det var hemmalaget som satt i förarsätet från början till slut, vi höll vår matchplan i 60 minuter trots ryckig match på grund av alla 2 minutersutvisningar och många spelare i hemmalaget bidrog starkt till vinsten.

Daniel Bergquist började lite trevande men växte efter att han blivit utbytt och kom tillbaka in igen, i andra var han rena väggen och svarade för 41 % i räddningar. 

Årets första hemmamatch
2021-09-18 13:27
"Berka" vill stänga, "TT" vill stoppa och "Davva" vill visa målproduktion

Årets andra match för herrarna i Handbollsligan är på gång, årets första match i hemmaborgen är ett faktum och vi kommer hejas fram av en förväntans full publik, det kommer bli "lapp" på luckan utifrån gällande restriktoner, snart är mer publikkapacitet tillåtet. Men vi ledare och framförallt spelarna, är väldigt glada att ha vår härliga publik tillbaka över huvud taget. 

Imorgon söndag bjuds det på fest, ett heltaggat hemmalag som vill visa upp sig och som verkligen har längtat tillbaka till Kungsbacka Sporthall efter att ha kvalat sig kvar i Handbollligan efter vinsterna mot HIF Karlskrona.

På andra sidan kommer Önnereds HK stå, de kvalade sig också kvar via vinster mot Kungälvs HK, även den kvalserien slutade med 3-0 i matcher. Efter detta har bägge lagen ändrat om i trupperna och en del nya ansikten kommer vi att se.

Inför Handbollsligapremiären på onsdag 15 september
2021-09-12 12:16
Jasmin Zuta och Jerry Hallbäck, driver på herrtruppen under kommande säsong.

På onsdag drar äntligen handbollsligan igång igen, denna gången med publik, som vi har väntat på detta och som publiken har väntat på detta. Vi är i underhållningsbranschen och då förväntas publik, till en början lite begränsat men från och med den siste september släpps publiken på för fullt.

Tränartipsen, experternas tips och gemene man, tippar oss långt ner i tabellen, vi själva tränar och spelar för något helt annat, vi vill vara bättre än förra säsongen och då lyckades vi överbevisa de flesta, så får det bli även den här säsongen. 

I premiären väntar direkt en riktigt tuff bortamatch, Alingsås HK, flera gamla Aranäsare finns där och många Aranäsare har tagit den vägen vidare i sina karriärer, senaste exporten upp till potatislandet är Rasmus Thorbjörnsson. I övrigt har det tappat flera namnkunniga spelare såsom Andreas Lang, Benjamin Helander och Axel Franzén, finns några till, men dessa namnen betyder garanterat mest för deras spel.

Herrar förlust mot OV Helsingborg I ATG Svenska Cupen
2021-08-29 21:24
Tobias Svantesson fick priset som bäste spelare

Förlustsiffrorna från herrarnas match i ATG Svenska cupen slutade med förlust 21-26 efter 11-12 i halvtid. Matchen var för vår del bra under 35-40 minuter och vi gjorde där saker bättre som vi arbetat med, dock var OV Helsingborg bättre och stabilarare på flera plan.

Många unga spelare fick ikväll dra ett tungt lass och de kämoar på riktigt bra, dessvärre har vi idag inte riktigt den bredden och tyngden som behövs för att besegra OVH.

Priset till bäste spelare gick välförtjänt till Tobias Svantesson, han har haft en fin period under samtliga träningsmatcher och kommer bli oerhört viktig för oss under den här säsongen.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Partners