SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

HK Aranäs herrar 22-23
HK Aranäs herrlag säsongen 22-23
 
Likaresultat i Ystad
2022-12-01 21:51
Robert Ladan, tiomålskytt i lika matchen mot Ystad IF

Likamatchen i Ystad slutade med resulatatet 29-29 (18-15), klart rättvist utifrån spel och resultat i andra halvlek, där vi höjde oss några snäpp framförallt försvarsmässigt. Anfallsmässigt har vi ett rörligt och aggressivt attackspel som resulterar i mål och hela nio straffar. Tyvärr lyckas vi enbart göra mål i tre av dessa starffar, här har vi en högt utvecklingspotential.

 

Första halvlek är vi nöjda med anfallsspelet och hur vi kommer till lägen, men önskade mer av vårt försvarsspel, vi skruvar på lite knappar, ändrar om i vår höjd mot deras skyttar samt att vi ökar arbetsinsatsen rejält under andra halvlek.

 

 

Ystad borta för herrarna
2022-11-30 10:19
Herrarna planerar för ny match, denna gången Ystad på bortaplan

Ystad IF - HK Aranäs kl 19:00 på torsdag kväll den 1 december

 

Förlusten mot Alingsås har vi lagt bakom oss, nya tag och nya förberedelser inför bortamötet mot Ystad IF ligger framför oss. Årets serie är den jämnaste på länge, alla slår alla och ALLA KAN SLÅ ALLA, så även om det är match mot regerande Svenska Mästarna som väntar, går vi in med en gooo känsla och att vi verkligen har allt att vinna.

Ni som har tillgång till att se Europacup matcherna, kunde igår kväll se matchen Ystad IF - Flensburg, vilken match och vilken underhållning, extra kul att ett svenskt lag kan rå på ett så slagkraftigt tyskt topplag, viktigt för svensk handboll att det blir vinster i denna cupen på många sätt.

Förlust mot Alingsås
2022-11-25 22:18
Nr 24, Robert Ladan blev åter igen bäste hemmaspelare

Kvällens tillställning blev en besvikelse, lite för dåliga insatser på flera händer och fötter gjorde att Alingås tillskrevs segern. För många brända lägen, bl a fyra straffmissar, i lägen där vi är nära att komma ikapp och lite för många förlorade man/man dueller i försvaret totalt sett, gör att Alingsås kan behålla sitt försprång. 

 

Vi vinner andra halvlek med en boll men förlorar första med hela fem mål, totalt var Alingsås snäppet denna kväll flera punkter och slutresultatet landade på 25-29 (12-17) och talar sitt tydliga språk.

Ny hemmamatch i "Borgen"
2022-11-23 13:21
Tränarna Hallbäck/Atterhäll förbereder manskapet för nya uppgifter

Nu är det ny match i "hemmaborgen" denna gången ställs herrarna mot Alingsås HK, matchen spelas nu på fredag kl 19:00 och det väntas fullt med publik, både från de egna leden men även från Alingsås hejarklack, de har bokat upp 50 biljetter redan.

Efter två raka vinster, en hemma mot IFK Skövde och senast i bortamötet mot Lugi HF, är det åter dax för match, det har varit två fina vinster för vårt lag, där flera individuella prestationer har fällt avgörande och sammantaget många som hela tiden tar steg i rätt riktning utvecklingsmässigt.

Vi har kunnat förbereda oss på ett bra sätt inför matchen och alla är friska och krya, vi ser fram emot en spännande fight mot ett Alingsås som har spelat bättre och bättre desto längre serien pågott. Glädjande är att se de yngre spelarna från egna leden hela tiden utvecklas, vi kan stolt påvisa bra och utvecklingsbara spelare från HK Aranäs.

Vinst i Lund för herrarna
2022-11-15 22:11
Viktor Rohdin utsedd till bäste spelare, glada miner efter match

Vinst 32-37 (15-20) efter ett helt fantastiskt anfallsspel i 60 minuter, denna gången utan något 7-6 spel. Vi var kliniska i anfallsspelet med variation av starter, spelare som bidrog och säkra avslut. 

- Detta var den bästa anfallshandbollen som spelats i Aranäs historia på herrsidan och detta efter att vi fick igång Mikkel Beck på ett helt fantastiskt sätt, säger Jerry Hallbäck.

I första halvlek var det jämnt hela tiden fram till ca 20 minuters spel, då stängde vi igen bakåt och Lugispelarna kom ingen vart, det var styggt och tungt försvarsspel från vår sida.

 
Huvudpartners
Partners