Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Handbollsklubben Aranäs
BLI MEDLEM
Dam A
Damerna krigade till sig 1 poäng i Tyresö 26-26 (17-11)
2021-01-17 18:14, Dam A
Det blev en tuff matchinledning för damerna........
Herr A
Herrarna lånar ut Simon Ongeri till LIF Lindesberg
2021-01-15 16:00, Herr A
Simon Ongeri lånas ut till LIF Lindesberg
Herrlaget lånar ut av sina unga och duktiga talangfulla målvakter, utlåningen av Simon Ongeri född 1999, sker från nu och fram till april månad. Simon lånas ut till LIF Lindesberg i allsvenskan, både vi  som förening och Simon själv ser detta som ett bra steg i hans handbollsutveckling. Allsvenskan är ett steg högre än vad Simon stått i tidigare, även om han har gjort en del inhopp i handbollsligan och det blir en bra miljö att spela och utvecklas i.
Herr A
Ännu en av de egna unga talangerna skriver kontrakt
2021-01-14 21:26, Herr A
Kevin Johansson ung lovande högernia
Kevin Johansson, ung lovande högernia, vänsterhänt och född 2002, kommer att tillhöra vårt herrlag de kommande två säsongerna, ni kommer att se honom i den vita tröjan under spelsäsongerna 2021/2022 och 2022/2023.

Kevin har tagit fina kliv under säsongen trots att det inte har blivit så mycket spel, div 1 är stängt och tillfällena i handbollsligan är inte varit så många, men under träningarna har han levererat friskt.
Dam A
HK Aranäs slog GT Söder efter stark andra halvlek!
2021-01-11 16:05, Dam A
FOTO: Oliver Marshall, Norra Halland

GT Söder gjorde det bra i första halvlek och hemmalaget fick inte riktigt igång sitt spel. HKAranäs var endast ett mål före Söder efter 30 minuter och under inledningen av den andra halvleken såg det fortsatt skapligt ut för bortalaget.
All inomhusträning stängd tillsvidare!
2021-01-11 16:01

Det är en annorlunda tid vi har på många sätt och vis på grund av Covid-19. I HK Aranäs har vi en regelbunden dialog för hur vi skall följa de rekommendationer som kommer till oss från: Folkhälsomyndigheten- RF- SHF- Hallands län- Kungsbacka kommun.

 

Folkhälsomyndigheten uppmuntrar till fysisk aktivitet utomhus då detta innebär betydligt mindre smittspridningsrisk.

För den som vistas i Hallands län finns lokala allmänna råd kring träning om att avstå ex inomhusmiljöer, gym och inomhusträningar. Man skall om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de man bor tillsammans med. 

 

Det finns också skärpta nationella allmänna råd som gäller from 201214, vilka i Halland är ytterligare skärpta i samråd med kommuner och det regionala smittskyddet (https://www.regionhalland.se/om-region-halland/smittskydd/information-om-det-nya-coronaviruset/).

Herr A
Isak Karlsson lånas ut
2021-01-11 14:40, Herr A
Isak Karlsson utlånad
Herrarna har uppehåll av matcher på grund av landslagets VM spel, detta avbrott ger oss möjlighet att träna och bygga upp oss. I samband med detta uppehåll samt att vårt Div 1 lag Fjärås ej spelar matcher på grund av det rådande pandemiläget, ger vi spelare möjlighet att kunna spela i andra lag och inte enbart träna utan att även få spela matcher i annan miljö.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Digitalt matchprogram
Huvudpartners
Partners
B2Bpartners