SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nu spänner vi bågen med vår plan fram till 2023!

Under hösten 2018 arbetade fram en vision och strategiplan fram till 2023. Arbetet har gjorts genom att antal workshops där vi tittat på vår nuvarande verksamhet, våra styrkor och svagheter och våra utmaningar och möjligheter.

Utifrån det har vi sedan satt målsätningar och identifierat de aktiviteter som vi behöver fokusera på. Dessa har sedan styrelsen godkänt som vår Vision och Strategi 2023.

Utifrån ändrade förutsättningar vad gäller Arena och idrottshallar har de ekonomiska målen justerats ned på grund av tidsförskjutningen under sommaren 2019. 

HK Aranäs ska vara "Sveriges mest attraktiva handbollsklubb" - för aktiva, ledare, medlemmar, publik, partners, och personal.

Vision och Strategi 2023 innebär i sig inte några banbrytande förändringar. Tvärtom handlar det i huvudsak om att fortsätta vidareutveckla den nuvarande verksamheten med fortsatt tillväxt av aktiva, medlemmar och ekonomi.

Det innebär också ett fortsatt fokus på vår breda och högkvalitativa ungdomsverksamhet samtidigt som vi sätter tuffa mål för våra A-lagssatsningar. 

En stor och viktig fråga både sportsligt och ekonomiskt är givetvis när och hur en ny Arenan står klar, liksom tillgängligheten till halltider i och runt Kungsbacka. En annan avgörande fråga är att vi också fortsättningsvis lyckas attrahera många och duktiga ledare och engagerade föräldrar.

För mer information:
 
Huvudpartners
Partners