2022-11-30 06:42
Discotunnel och bild ihop med grymma handbollsskolan Onsala

Tätt matchande nu för våra tjejer och denna gång ställdes vi mot AIK. Ett lag som är bättre än vad tabellen visar och aldrig ger upp.

Vi kom från ett stort nederlag i söndags mot Sävehof och skulle bara upp på vinnarhästen igen.

AIK inleder målskyttet men sen är det dags för oss att ta tag i taktpinnen. Vi går ifrån med ett par bollar direkt och kan hålla minst ett måls marginal hela tiden. Mot slutet av halvleken ökar vi farten och har en betryggande ledning med 17-13 när vi går av banan trots att det är AIK som gör halvlekens 2 sista mål.

I andra halvlek rivstartar vi och efter sju minuter har vi ökat vår ledning till 9 mål men AIK kom igen starkt och kunde äta in försprånget lite grann. Vi är det mer stabila laget och kan springa ifrån och avslutar starkt med en 8 måls vinst, 29-21.

En styrka i denna match var att vi kunde gå runt på många spelare som alla gör det med beröm godkänt. Bra inför kommande match som redan är på fredag.

Bäst på planen i dag var Palm som fick köra discotunneln, Alicia i det närmaste klinisk i avsluten och våra målvakter som hade höga räddningsprocent.

Grymt stöd på läktaren idag, 457 personer, med Handbollsskolan flickor Onsala i spetsen.

Nu ser vi fram mot fredagens match mot storfavoriten Kärra i Lillekärrshallen på fredag kl 19.30 och hoppas på ett bra stöd från tillresta Aranäsare.

Måslkyttar: Palm 7, Alicia 5, Rundcrantz 3, Anna 3, Nova 3, Kjörling 3, Lovis 2, Nico 1, Tova 1 och Ellen 1