Grym säsong tog slut
2022-04-15 14:12

Under skärtorsdagen tog säsongen tyvärr slut för oss efter återigen en match där vi ligger i förarsätet med endast ca 8 min kvar.

Vi startade som vi gjort de senaste matcherna med ett anfallsspel utan att riktigt komma till lägen och Heid rycker ifrån till en 5-1 ledning innan vi går över till att spela 7-6. Med 7-6 kommer vi till bra lägen som vi både förvaltar och missar men knaprar in på motståndarna för att i minut 28 ta ledningen för första gången i matchen. Vi ökar på ledningen till 2 mål in i paus.

I andra halvlek är det inget av lagen som kan rycka ifrån utan följs åt ända in i slutet då Heid tar en ledning som vi måste jaga men inte orkar hela vägen in, slutresultat 25-28.

Matchens lirare hos oss blev Palm.

Målskyttar: Maja L 5, Palm 5, Rundcrantz 3, Natta 3, Nova 3 , Ellen 2, Zamme 2, Nico 1 och Alva 1.

Vi har gjort en grym resa under säsongen, utvecklingen har gått uppåt hela tiden men när det skulle avgöras var vi inte riktigt påkopplade.

Innan jul var det ingen som räknade oss som en SHE kandidat men vi har motbevisat alla med endast en förlust i serien som tyvärr var mot Hallby som vann serien välförtjänt.

Förlusten mot Heid var första på hemmaplan sedan i november, tack publiken för stöttningen genom året, ni är grymma. Aranäs Eagles har förgyllt de sista matcherna med bra tryck.

Vi tar lärdom av detta året och våra unga (även de äldre) spelare växer för varje dag.

Nu tar vi ledigt några veckor och vilar våra kroppar för att sen starta upp försäsong 1.