2021-10-10 20:57
Matchens lirare Anna Heed!

Långresa till Stockholm med start 05.30 från Sporthallen för att möta ett starkt AIK som imponerat på försäsongen.

En bra träningsvecka bakom oss var vi laddade och väl förberedda på dagens kamp med en härlig supporterskara i Solnahallen, TACK.

En stark inledning med bra försvar och målvaktsspel samt ett disciplinerat anfallsspel där vi drar ifrån och har en fin ledning med 18-11. Muntra miner i paus och nöjda med vårt spel.

Om första halvlek var bra så kan man lugnt påstå att inledningen av andra halvlek var betydligt sämre. Vi gör vårt första mål i andra halvlek efter drygt 9 minuter efter tveksamt spel. AIK kom närmre men inte mindre än 2 bollar ifrån. Båda lagen spelade 7-6 i andra halvlek där vi fick bra utdelning efter 10 min. Vi rinner ifrån på slutet och kan till slut segra med 29-21.

Bra målvaktsspel av Maja med ett stabilt försvar, ett fint första- och andrafasspel samt en glödhet Anna Heed med totalt 23 poäng (8 mål och 15 assist). Slutligen lyfter vi hela laget och moralen vi visade.

Nästa match mot Hallby på söndag 17 okt i Sporthallen kl 15, kom ner och heja fram oss.

Målskyttar: Anna 8, Ellen 5, Veronica 4, Nico 2, Rundcrantz 2, Natta 2, Lollo 1, Nova 1, Amina 1 och Zamme 1