SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F13 (flickor födda 2010)

Kärra HF Svart
vs
HK Aranäs gul F11
Kärra HF SvartvsHK Aranäs gul F11

  INFORMATION

Matchstart:sön 03 oktober, 08:45
Plats:Angered Arena
Serie:F11 Väst Grå
Samling: Forsgläntans parkering
Aktivitetsinfo: Ta med NAMNAD vattenflaska, handduk och duschgrejer. Kom ombytt och klar med matchställ och uppsatt hår (ej hårspännen!). (Pga försenad leverans så kör vi med blå hummel T-shirt och svarta valfria shorts). Lämna örhängen och andra smycken hemma.
Vi har obligatorisk återsamling för laget efter varje match.

Svara på kallelsen så fort som möjligt. Vi behöver 10 spelare. Vi kallar spelare efter träningsnärvaro (Spelare med hög träningsnärvaro blir kallad till fler matcher). Vi förutsätter att spelaren kommer på träningen innan match då vi går igenom matchens spelupplägg. Ej svar innan "svara senast" tolkar vi som att man inte kan och då kallar vi en annan spelare.

Samling bortamatch: Forsgläntans parkering. Vi kör gemensamt, ledare + föräldrar som har möjlighet att skjutsa. När du tackat ja till kallelsen kan du klicka i "jag behöver skjuts" eller "skapa skjuts" så sparar vi tid och vet hur många bilar som behövs.


ÄR PUBLIK TILLÅTEN???
Här kan du läsa om rekommendationer från  SHF, Svenska handbollsförbundet.

https://www.svenskhandboll.se/Nyheter/HandbolliSverige/rekommendationerfranden29september/

MATCHTIDER, SERIER OCH RESULTAT.
https://ta.svenskhandboll.se/SerieAndMatchResult/Review?seasonId=2021&teamId=21075967500000047&divisionId=2106436&showTeamDivisionTable=true&countyId=2106

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudpartners
Partners